Ce a făcut înainte de sinucidere polițistul găsit mort în Penitenciarul din Arad. Trăia momente cumplite

Polițistul de la Penitenciarul din Arad a fost găsit împușcat în zona capului, în dimineața de duminică. Bărbatul a folosit o armă din dotare pentru a-și pune capăt zilelor, iar trupul său neînsuflețit a fost descoperit de către colegii din incinta penitenciarului.

Ce a făcut înainte de sinucidere polițistul găsit mort în Penitenciarul din Arad

Bărbatul care a lucrat la Penitenciarul din Arad, începând cu anul 1999, a fost găsit mort, pe 20 octombrie. Acesta suferise momente cumplite, înainte de a recurge la gestul final. A fost deschisă o anchetă în acest caz, iar momentan autoritățile anchetează ipoteza suicidului polițistului.

Ce a făcut înainte de sinucidere polițistul găsit mort în Penitenciarul din Arad. Trăia momente cumplite

Angajatul de la Penitenciarul Arad își vânduse recent locuința și împrumutase o sumă de bani de la o bancă. Cei care desfășoară o anchetă au mai aflat că una dintre cauzele pentru care s-ar fi sinucis ar fi fost problemele de ordin financiar, potrivit Mediafax. Este vorba despre un bărbat de 46 de ani, din Arad, care lucra la în sistem de penitenciar. Colegii acestuia au dezvluit că în ultimele zile, acesta a avut un comportament cât se poate de normal. Polițistul nu și-a trădat intențiile de a-și pune capăt zilelor, dar cei care l-au cunoscut susțin că era o fire mai retrasă.

Polițistul din Arad trăia momente cumplite

„Este șocant. La serviciu nu avea probleme deloc. Nu se știa absolut nimic că ar fi avut probleme, probleme de sănătate. Lucrez de 20 de ani cu el. Nu a dat vreun semn în ultimele zile, absolut deloc. Era un om normal, puțin mai retras. Nu puteai bănui că are ceva probleme. Nu cunosc detalii despre viața lui personală. Nu discut cu colegii chiar viața lor personală amănunțit, dacă ei nu au probleme sau nu apelează”, spune Adrian Briciu, președintele Sindicatului ,,Lex et Voluntas” din Penitenciarul Arad. Polițistul care s-a sinucis era un membru al acestui sindicat.

Bărbatul a trăit momente de groază, înainte să recurgă la un gest atât de șocant. Bărbatul ar fi avut un credit la o bancă, din 2018, în valoare de 40.000 de lei, cu scadenţă în 2023.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI