Cine era adolescenta care s-a sinucis, în Olimp. Cu cine a vorbit înainte de gestul fatal

Cine era adolescenta care s-a sinucis, în Olimp. Cu cine a vorbit înainte de gestul fatal
Cine era adolescenta care s-a sinucis, în Olimp

O tânără s-a sinucis, luni seară, 28 octombrie, aruncându-se de la etaj, în Olimp. Cine este fata și cu cine a vorbit înainte de gestul fatal?

Cine era adolescenta care s-a sinucis, în Olimp?

O adolescentă de 15 ani a murit, luni seară, 28 octombrie, după ce s-a prăbușit în gol de la etaj în Olimp. Ea a fost găsită de un trecător lângă un hotel aflat în lucrări de construcție, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Conform Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, salvatorii au fost alertați să intervină în stațiunea Olimp, în zona Hotelului Oceanic, pentru a acorda ajutor unei persoane căzute de la o înălțime de circa patru metri.

Cine era adolescenta care s-a sinucis, în Olimp. Cu cine a vorbit înainte de gestul fatal
O adolescentă de 15 ani a murit, luni seară, 28 octombrie, după ce s-a prăbușit în gol de la etaj în Olimp

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale. Medicii au constatat că victima suferise mai multe fracturi deschise la membre, în urma șocului produs de cădere. Ulterior, victima a intrat în stop cardio-respirator, iar, la aproape o oră după încercarea manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul.

Și-a anunțat intențiile. Cu cine a vorbit înainte de gestul fatal?

Surse din cadrul anchetatorilor, citate de replicaonline.ro, au precizat că victima, Ștefania O., este elevă în clasa a X-a la un liceu din Mangalia, unde avea și domiciliul, dar locuia fără forme legale în Moșneni. Pe clădirea de pe care se presupune încă faptul că s-a aruncat au fost găsite lucrurile ei, dar fără vreun bilet de adio.

În schimb, pe rețelele sociale a fost publicată o discuție dintre ea și o altă persoană, în care își anunța intenția de a se sinucide. Motivul nu este clar. Se vehiculează că avea probleme personale, iar alte voci susțin că s-ar fi sinucis din cauza unei note mici (nota 3), dar și pentru că o profesoară ar fi umilit-o.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI