Cum a fost jignită Dana Rogoz în fața a mii de oameni. Replica jenantă pe care a primit-o

Cum a fost jignită Dana Rogoz în fața a mii de oameni. Replica jenantă pe care a primit-o
Dana Rogoz a fost criticata dur

Nu toată lumea vede cu ochi buni diferența de vârstă dintre Dana Rogoz (37 de ani) și soțul ei, Radu Dragomir (55 de ani). De-a lungul timpului, celebra actrița a fost foarte dur criticată pentru că s-a căsătorit și a făcut copii cu un bărbat mai mare decât ea cu aproape două decenii.

Dana Rogoz, ținta atacurilor în mediul online

Recent, vedeta a publicat pe rețelele sociale o fotografie și un comentariu emoționant cu fiica ei cea mică, Lia. Printre zecile de reacții din partea fanilor s-a remarcat un mesaj tendențios, semnat de un individ deranjat de diferența de vârstă dintre Dana Rogoz și Radu Dragomir.

„Lia dă trezirea în fiecare dimineață. Ea e cea care ne scoală pe toți. Și nu mă plâng nicio secundă, pentru că e unul dintre cele mai frumoase ritualuri ale zilei. Ne mângâie pe fiecare, în timp ce ne spune „Neața, mama.”, „Neața, tata”, „Neața, Yoyu”, „Neața, Yorick”. Are mare grijă ca Vlad să se ridice din pat și să meargă cât mai repede spre micul dejun, ca saă nu întârzie la școală. Este de o gingășie extraterestră!”, a scris Dana Rogoz în dreptul unei fotografii cu fetița ei.

Replica șocantă pe care a primit-o actrița

Ceea ce se dorea a fi o exprimare a mândriei de mamă s-a transformat într-o mică ceartă, de vină fiind comentariul răutăcios al unui bărbat. Cârcotașul îi recomandă actriței să nu mai posteze momente din căsnicia cu „moșulică”, deoarece le încurajează pe domnișoarele din ziua de astăzi să-și găsească un „sugardaddy” care să le întrețină.

„Nu mai posta despre viața ta fericită pe care o ai alături de “moșulică” al tău , încurajezi fetele să-și găseasca un “sugardaddy” și noi ăștia tineri stăm pe uscat , sau ce să fac să aștept să devin bătrân că să pot fi fericit?!”, a comentat el.

Cum a reacționat vedeta TV

Dana și Radu formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc, având doi copii superbi. Așa că vedeta TV a reacționat imediat, în modul elegant caracteristic, susținută de o „armată” de fani.

„Trăiesti într-o realitatea a ta, tristă, cu niște tipare greșite, adânc înrădăcinate în mintea ta. Tu, „ăsta tânăr”, ai o mentalitate de moșulica. Iar asta clar nu te ajută”, i-a răspuns actrița.

Atât i-a trebuit bărbatului care a scris comentariul răutăcios. Acesta a revenit cu alte jigniri la adresa celor care l-au apostrofat. Apoi, așa cum este indicat în asemenea situații delicate, individul a fost lăsat să comenteze singur, fără să primească o nouă reacție din partea Danei Rogoz. Nebăgat în seamă de nimeni, a părăsit conversația.

Urmăriți Playtech.ro și pe