Cum a fost jefuit Gheorghe Gheorghiu la benzinărie: ‘Sunt zdruncinat’

Cum a fost jefuit Gheorghe Gheorghiu la benzinărie: ‘Sunt zdruncinat’
Cum a fost jefuit Gheorghe Gheorghiu la benzinarie Sunt zdruncinat

Gheorghe Gheorghiu a trecut prin momente cumplite, recent, când a fost jefuit într-o benzinărie din Capitală. Faimosul artist a povestit toată tărășenia pe rețelele sociale, acolo unde fanii și-au exprimat sprijinul față de incidentul nefericit. Solistul s-a declarat zdruncinat de această pățanie.

Hoții l-au jefuit pe Gheorghe Gheorghiu în benzinărie

Gheorghe Gheorghiu a luat cu asalt rețelele sociale, după ce le-a povestit prietenilor săi virtuali cum a fost jefuit într-o benzinărie din Capitală. Artistul s-a speriat atunci când a descoperit că a rămas fără toți banii pe care-i avea asupra lui.

Cântărețul a sunat, deîndată, la Poliție, pentru a reclama furtul. Ghinioanele se țin lanț de Gheorghe Gheorghiu după ce, recent, artistul se plângea de plata facturilor la energie electrică și gaze. Vedeta le-a mulțumit internauților pentru sprijinul pe care i l-au arătat în această perioadă delicată.

„În primul rând, vă multumesc tuturor pentru îngrijorare! Sunt bine, doar puțin zdruncinat, dar voi fi bine. Pentru cei care nu știți ce s-a întâmplat, am fost jefuit în această dimineață la benzinărie. M-am adunat, mâinile încă îmi tremurau, eram amețit și sincer cred că am fost în stare de șoc.

Banii mei dispăruseră. Am sunat la poliție, au fost fantastici și au cerut asistență medicală, deoarece tensiunea mea era extrem de mare… Poliția m-a întrebat dacă știu cine a făcut-o și le-am spus : ”Da, a fost pompa cu Nr.4.”, a scris Gheorghe Gheorghiu pe rețelele de socializare.

Ce facturi uriașe are de plătit Gheorghe Gheorghiu la gaze și lumină

Fiind stabilit de mulți ani în Statele Unite ale Americii, artistul Gheorghe Gheorghiu a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când s-a întors în România, la începutul verii, și a descoperit ce factură colosală avea la gaze și la curentul electric.

„Marea mea supărare este legată de creșterea uluitoare a facturilor la curentul electric și la gaze. Am ajuns să plătesc în ultimele luni sume cuprinse între 5.000 și 8.000 de lei pentru gaze.

Nu mi-aș fi imaginat vreodată că voi ajunge la asemenea sume. Nu mi-am ascuns niciodată preferința pentru țara mea natală, dar sumele astea m-au uluit, efectiv. Avem aceeași problemă de ani buni, după mine!

Cei de la putere nu fac nimic acolo unde sunt pentru oamenii din popor. Pur și simplu, dacă fac ceva, mișcă doar pentru interesele lor”, a declarat Gheorghe Gheorghiu, exclusiv pentru impact.ro.