Ce factură la gaze a primit Gheorghe Gheorghiu în România. Suma este ireală (exclusiv)

Ce factură la gaze a primit Gheorghe Gheorghiu în România. Suma este ireală (exclusiv)
Gheorghe Gheorghiu, facturi uriase la gaze si la energie electrica

Seria facturilor uriașe la utilități continuă în România. Printre cei care au pățit-o se numără și  cântărețul Gheorghe Gheorghiu, care deși trăiește în America a primit o factură nesimțită în România. Ce factură la gaze a primit cântărețul, suma este una ireală.

Gheorghe Gheorghiu a primit vești proaste la venirea în România. Ce a pățit îndrăgitul artist

Gheorghe Gheorghiu este stabilit de câțiva ani în SUA, însă artistul se întoarce vara în țară, astfel că a avut parte de o surpriză foarte neplăcută. O factură uriașă la gaze.

„Marea mea supărare este legată de creșterea uluitoare a facturilor la curentul electric și la gaze. Am ajuns să plătesc în ultimele luni sume cuprinse între 5.000 și 8.000 de lei pentru gaze. Nu mi-aș fi imaginat vreodată că voi ajunge la asemenea sume. Nu mi-am ascuns niciodată preferința pentru țara mea natală, dar sumele astea m-au uluit, efectiv. Avem aceeași problemă de ani buni, după mine! Cei de la putere nu fac nimic acolo unde sunt pentru oamenii din popor. Pur și simplu, dacă fac ceva, mișcă doar pentru interesele lor”, a declarat Gheorghe Gheorghiu, conform impact.ro.

Gheorghe Gheorghiu, factură  uriașă și la energia electrică

În plus, Gheorghe Gheorghiu a trecut pe lista marilor scumpiri și factura la curent electric, care a depășit și acesta pragul de 3.200 de lei.

„Nu am înțeles de unde mi-au calculat asemenea sume. Eu încă reușesc, chiar și la aceste sume, să le fac față! Însă uneori stau și mă gândesc că va veni ziua în care românii, cei de rând în primul rând, își vor scoate casele la mezat din cauza acestor facturi foarte mari. Cu ce să le mai plătească, la valorile despre care discutăm?”, spune Gheorghe Gheorghiu care deține mai multe case în România, una fiind în zona Buftea, din județul Ilfov.

Gheorghe Gheorghiu, nevoit să cânte mai mult în această vară

Mai în glumă, mai în serios, cântărețul susține că va plăti facturile mari la gaze și curent electric cântând mai mult decât o face de obicei în fiecare sezon estival.

„Mă bucuram că anul acesta, primul după cei de pandemie, voi reuși poate să strâng niște bani. Când colo, voi fi nevoit să-i dau statului!”, a mai spus Gheorghe Gheorghiu.

Gheorghe Gheorghiu, mulțumit că are concerte

Gheorghe Gheorghiu spune că din punctul de vedere al concertelor norocul i-a surâs în această vară, fiindcă românul, scăpat de pandemie, este dornic să se întoarcă la petreceri și ca urmare a fost chemat în mai multe locuri din țară.

„Nu voi sta doar pe litoral în această vară. Voi îmbina concertele de la malul mării cu cele din țară, fiindcă se pare că numărul admiratorilor mei nu pare mai mic, în ciuda trecerii anilor peste noi”, mai spune Gheorghe Gheorghiu, potrivit sursei citate mai sus.