Cum a fost fotografiată Regina Angliei după ce a fost internată. Puține femei ar mai putea face asta

Cum a fost fotografiată Regina Angliei după ce a fost internată. Puține femei ar mai putea face asta
Ce a făcut Regina Elisabeta după ce medicii au sfătuit-o să se odihnească timp de 2 săptămâni

Regina Elisabeta surprinde din nou. Suverana s-a confruntat cu anumite probleme în ultima perioadă, așa că a fost sfătuită să se odihnească timp de două săptămâni după ce a fost internată în spital. Totuși, aceasta nu renunță la micile plăceri pe care le are de mulți ani!

Ce reușește să facă Regina Elisabeta la 95 de ani

Ajunsă la vârsta de 95 de ani, Regina Elisabeta are multă energie și nu uită niciodată de evenimentele oficiale, dar nici de plăcerile sale. Totuși, aceasta a ajuns la spital și a petrecut o noapte în unitatea sanitară privată pentru prima oară în opt ani pentru ca medicii să o supună unor teste.

„După sfatul medical de a se odihni câteva zile, Regina a mers la spital miercuri după-amiază pentru unele investigaţii preliminare, revenind la Castelul Windsor la prânz astăzi şi având o stare bună.”, transmiteau, pe atunci, oficialii de la Palatul Buckingham.

Ce recomandare a primit Regina Elisabeta din partea medicilor

Medicii i-au recomandat Reginei Elisabeta să se odihnească timp de două săptămâni și să evite vizitele oficiale. Aceasta s-a ocupat în mare parte de diferite evenimente video pentru a putea să își ducă la îndeplinire sarcinile, ea fiind cunoscută pentru faptul că nu renunță la muncă nici în perioadele dificile.

„Medicii Majestății Sale au sfătuit să se odihnească pentru cel puțin următoarele două săptămâni.

Cadrele medicale sunt de părere că Majestatea Sa poate continua să realizeze sarcini ușoare, în special de la birou, în acest timp, inclusiv unele audiențe virtuale, dar să nu efectueze nicio vizită oficială.”, a fost precizat în comunicatul oficial.

Regina Elisabeta, surprinsă într-o ipostază inedită

Se pare că Regina Elisabeta a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor după ce s-a epuizat având un program extrem de încărcat de angajamente private. De asemenea, Suverana adoră să se uite la seriale și filme, așa că stă trează până noaptea târziu pentru această plăcere.

Mai mult, chiar dacă a fost sfătuită să se odihnească, Regina Elisabeta nu a renunțat la o mare pasiune pe care o are. Suverana a fost surprinsă la volanul unei mașini, iar starea ei de sănătate părea una bună, ținând cont că sfaturile medicilor nu au ținut-o departe de activitățile de zi cu zi.

Regina Elisabeta nu are nevoie de permis sau de pașaport, așa că, de multe ori a fost surprinsă la volanul unei mașini, fiind recunoscută pentru faptul că preferă să profite de orice clipă liberă pentru a îndeplini unele dorințe pe care le are. Pozele cu Suverana pot să fie văzute aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI