Cum a fost fotografiat Mike Tyson la doar o săptămână după ce a dezvăluit ce boală îl obligă să se deplaseze într-un scaun cu rotile. „Când se întâmplă, nici măcar nu pot vorbi” – FOTO

Mike Tyson și-a pus fanii pe jar acum o săptămână. A apărut într-un scaun cu rotile la aeroportul din Miami și mulți s-au întrebat cât de serioasă este problema medicală pe care o traversează fostul campion mondial la box profesionist. Lucrurile s-au rezolvat însă rapid și americanul a fost fotografiat când a ieșit la un restaurant. Era vioi și zâmbitor, mai ales că era însoțit de o doamnă cu care s-a purtat foarte galant.

Mike Tyson a renunțat la scaunul cu rotile

Mike Tyson suferă de sciatică. Acesta a fost motivul care l-a trimis acum câteva zile într-un scaun cu rotile. A dezvăluit acest lucru chiar fostul campion mondial la box profesionist care le-a răspuns în acest fel fanilor că întrebat îngrijorați ce se întâmplă cu idolul lor.

„Am sciatică, iar din când în când se înrăutățește. Când se întâmplă, nici măcar nu pot vorbi! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că este singura problemă de sănătate pe care o am. Sunt într-o stare splendidă acum.

Toată lumea din casa mea este binecuvântată, suntem recunoscători pentru ce avem”, a precizat pugilistul cu 50 de victorii și 6 înfrângeri consemnate de-a lungul carierei.

După ce a renunțat la scaunul cu rotile, Mike Tyson a fost la restaurant. La unul destul de scump unde a ieșit la cină cu doamnă al cărui nume jurnaliștii nu l-au aflat încă. Fostul pugilist s-a mișcat natural, semn că a dat uitării problemele medicale și a fost galant cu femeia. Restaurantul oferă mese private și se mândrește cu o galerie de artă, iar o porție de caviar de crab costă mai bine de 60 de dolari.

Jurnaliștii americani sunt convinși că Mike Tyson este într-o formă destul de bună de vreme ce acum câteva luni a făcut KO, într-un avion, un fan care îl agasa. Autoritățile nu au deschis un dosar penal și au aruncat întreaga responsabilitate pe comportamentul victimei.