Suma incredibilă pe care a primit-o Mike Tyson pentru revenirea în ring! A anunțat ce face cu banii

Suma incredibilă pe care a primit-o Mike Tyson pentru revenirea în ring! A anunțat ce face cu banii
Mike Tyson a făcut spectacol la revenirea în ring, după o pauză de 15 ani

Mike Tyson a revenit în ring la vârsta de 54 de ani, într-o partidă contra lui Roy Jones Jr., 51 de ani. A fost un show pe care lumea boxului îl aștepta de foarte mulți ani. Trecuseră nu mai puțin de 15 ani de la ultima luptă oficială a celui mai bun boxer din istorie, „Iron Mike”. Așa cum era de așteptat, rețeta financiară a fost una de mare succes. Astfel că jucătorii au primit burse absolut incredibile. Zece milioane de dolari a încasat Tyson, în vreme ce Roy Jones s-a mulțumit cu 3 milioane de dolari. Totuși, ambii au anunțat că vor dona banii, așa cum au promis și înaintea luptei. În ring, s-a terminat nedecis. Arbitrii au dat scor egal între cei doi boxeri.

Mike Tyson a încasat un cec de zece milioane de dolari pentru revenirea în ring. Dar va dona toți banii

„Banii vor merge pentru diverse organizații caritabile. Nimeni nu trebuie să-și facă griji că mă îmbogățesc sau să fie gelos și să spună că am revenit în ring pentru bani. Nu primesc nimic și mă simt bine că încă mai pot boxa”, a declarat Mike Tyson la finalul partidei.

În Statele Unite, show-ul a fost asigurat nu doar de cei doi boxer. Ci și de comentatorul partidei, cunoscutul rapper Snoop Dog. Acesta a făcut mai multe comentarii care au făcut deliciul telespectatorilor și au devenit imediat virale. „Parcă ar fi doi unchi de-ai mei care se bat la un grătar„, s-a amuzat Snoop Dog la începutul duelului.

Roy Jones este unul dintre cei mai longevivi boxeri din istorie. S-a retras în 2018, la 49 de ani. Spre deosebire de Mike Tyson, care și-a încheiat cariera profesionistă în 2005. Totuși, Jones a fost cel care s-a recunoscut serios afectat de forța adversarului. Asta în vreme ce Iron Mike a spus că s-ar fi așteptat la o vitorie, dar nu a fost deloc deranjat de rezultatul final. Ci mai degrabă de faptul că reporterii aveau doar grija adversarului său.

„Mă doare totul. Îmi convine egalul. Omul ăsta e atât de puternic!”, a declarat Roy Jones.

„Cred că am câștigat meciul, dar sunt mulțumit și cu egalul. De ce-l întrebați numai pe el cum se simte, de mine nu vă pasă? Poate o mai facem o dată, Roy”, a spus și Mike Tyson.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI