Fosta soție a lui Cristi Borcea, probleme cu legea, în SUA. Alina Vidican, din nou în instanță

Fosta soție a lui Cristi Borcea, probleme cu legea, în SUA. Alina Vidican, din nou în instanță
Alina Vidican probleme cu legea in SUA

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, are probleme cu legea în Statele Unite. Ea urmează să se prezinte în fața judecătorilor americani, după ce a comis mai multe nereguli.

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, are probleme cu legea în Statele Unite, după ce a încălcat de mai multe ori legislația rutieră. Ea a fost trasă pe dreapta de mai multe și a primit mai multe amenzi de circulație.

Numai că nu vrut să le plătească. Ea e așteptată acum în fața judecătorilor.

Alina Vidican se va prezenta în fața unei instanțe din Florida.

Alina Vidican, în fața judecătorilor din SUA

Ce face Alina Vidican cu banii lui Cristi Borcea. Pe lângă pensia alimentară, ea mai are și alte planuri

Alina Vidican locuiește în Statele Unite, dar nu e un șofer foarte priceput. Ea a strâns mai multe amenzi de circulație, de ordinul sutelor de dolari, pe care nu le-a plătit. Ea le-a contestat în instanță, motiv pentru care se va prezenta în fața judecătorilor.

A recidivat și va trebui să dea socoteală.

Cea mai recentă amendă a primit-o în luna iulie – 280 de dolari. Alina Vidican a fost prinsă circulând cu viteză peste limita admisă, iar în trecut a fost surprinsă și în timp ce nu respecta linia continuă.

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat în noiembrie 2016, pe când fostul acționar al lui Dinamo era încarcerat. Divorțul a avut loc chiar în penitenciar.

După separarea de Cristi Borcea, Alina Vidican s-a mutat în Miami, unde are grijă de creșterea și educația micuților ei, dar și de restaurantul pe care și l-a deschis.

Chiar dacă Alina și Cristi nu mai formează un cuplu, ea primește din partea bărbatului o pensie alimentară consistentă pentru copii și, în plus, acesta le-a oferit ei și micuților Borcea un apartament. Existau zvonuri că vrea să vândă apartamentul, în schimbul a 1 milion de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI