Mihaela Borcea e total schimbată de când are un nou iubit. L-a uitat de tot pe Cristi Borcea FOTO

Mihaela Borcea și-a schimbat locul…așa că i s-a schimbat și norocul! Fosta soție a lui Cristi Borcea l-a dat uitării definitiv pe afacerist și s-a reîndrăgostit. Prin ce transformări a trecut aceasta de când are noul iubit?

Mihaela Borcea, schimbare totală de când are un nou iubit

Mihaela este de-a dreptul înfloritoare de când s-a despărțit de Borcea. Aceasta iubește, este iubită, are afaceri strălucite și o familie superbă.  Fosta soție a lui Cristi Borcea se iubește cu Sorin Rap, cel care îi oferă liniște. Mihaela vine dintr-o căsnicie eșuată cu afaceristul arhicunoscut în România. Aceasta i-a oferit actualului soț al Valentinel Pelinel trei copii: Patrick și gemenii Antoia Melissa și Mihai Angelo. După relația cu Mihaela, Cristi s-a căsătorit cu Alina Vidican, apoi cu Valentina, cea care i-a dăruit și ea trei copii. Cu toate că povestea lor s-a încheiat, foștii soți încă își vorbesc și continuă să aibă o relație mai mult decât decentă și de dragul copiilor pe care îi au împreună. Mihaela nu ratează nicio ocazie să-i transmită lui Cristi urările de bine.

„De ziua ta îți doresc, dragă Cristi, sănătate, multe zile înseninate de zâmbetul celor dragi ție!! Fie ca grijile și necazurile să te ocolească de azi înainte și alături de familie să te bucuri de toate surprizele frumoase pe care viața încă ți le oferă!! Să ne trăiască Antonia noastră frumoasă!!??????????”
Mihaela Borcea

Mihaeal borcea, alături de Sorin Rap
Mihaeal borcea, alături de Sorin Rap

O afacere în numele lui

„Este un proiect dedicat în întregime lui Cristi. Pentru că el, cea mai mare parte din viața lui sportului românesc, dar fotbalului în special. la acest proiect, inițiativa a avut-o fiul nostru cel mare, Patrick. Ține în mod expres ca tatăl lui să fie mândru de el. Când o da Dumnezeu să iasă, să se poată bucura de puțină liniște în acest loc superb”
Mihaela Borcea