Cum a făcut Tiberiu Argint mișto de Andreea Bălan pentru că e blondă. Replica ei a venit imediat

Cum a făcut Tiberiu Argint mișto de Andreea Bălan pentru că e blondă. Replica ei a venit imediat
Tiberiu Argint a făcut mișto de Andreea Bălan pentru că e blondă. Replica artistei

Relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint este una dintre ce în ce mai frumoasă, având toate ingredientele. Unul dintre ele a fost devoalat de bărbat recent, pe Internet, unde a arătat că legătura lor nu duce lipsă de glume.

Tiberiu Argint a făcut mișto de Andreea Bălan. I-a scris un banc cu blonde

Nu de mult, Andreea Bălan se distra alături de Sonia Argint, sora lui Tberiu, moment marcat pe contul de socializare al vedetei cu o descriere simpatică. „Blondele se distrează mai bine. Scrieți bancuri cu blonde, dacă știți”, a notat artista.

Tiberiu Argint a început seria glumelor. „Cum faci oblondă să râdă sâmbătă? Îi spui o glumă miercuri”, a comentat el. Reacția iubitei a fost promptă. „Pfff, Tiberiu, m-ai dat de gol!”, a răspuns ea, spre amuzamentul tuturor. Prin acest schimb de replici, Andreea dovedește că ceea ce a declarat în ultima perioadă în interviuri este adevărat, căci cântăreața pare fericită, liniștită și mai ales relaxată.

„Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu?!”, a spus ea pentru matinalul Antena Stars.

L-a prezentat fetițelor

Andreea Bălan și Tiberiu Argint se cunosc de 10 luni. Cei doi leagă o poveste de iubire serioasă după despărțirea artistei de George Burcea. Cu toate acestea, proaspătul cuplu a încercat să fie cât se poate de discret, preferând să-și trăiască fericirea departe de ochii curioșilor. În ceea ce privește familia vedetei, aceasta a încercat să-l introducă subtil pe bărbat în cercul ei restrâns, dar mai ales să îi facă cunoștință cu micuțele sale.

„Andreea a decis că este timpul, oarecum, să îl introducă în familie, să se obișnuiască fetele cu prezența lui, chiar dacă, în sine, cele mici nu au cum să bănuiască cine este el de fapt. Pe de altă parte, e chiar normal să nu se deconspire de față cu fetele, ele și așa au trecut printr-un stres legat de despărțirea mamei lor, dar Andreea știe că, la un moment dat, la cum merge relația cu Tiberiu Argint, ar putea să se ajungă ca el să se transforme într-o prezență permanentă alături de ei. Și, atunci, printre alții, l-a introdus și pe el, iar relația cu fetițele este una bună, lui îi plac copiii”, a spus o sursă pentru WOWbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI