Cum a enervat-o Dani Oțil pe mama sa la nuntă: ‘M-a certat rău’. Răzvan a început să râdă

Cum a enervat-o Dani Oțil pe mama sa la nuntă: 'M-a certat rău'. Răzvan a început să râdă
Cum a enervat-o Dani Otil pe mama sa

Dani Oțil a povestit azi un alt amănunt despre nunta sa, la Neatza cu Răzvan și Dani. El a spus că a fost certat de mama sa din cauza meniului.

Cum a enervat-o Dani Oțil pe mama sa la nuntă

Se pare că meniul de la nunta lui Dani Oțil, eveniment ce a avut loc la resturantul său, în weekendul ce a trecut, nu a fost întru totul pe placul mamei mirelui. De ce? Pentru că meniul nu a conținut și tradiționalele sarmale, așa cum se obișnuiește, de regulă, la evenimente de acest gen.

”M-a certat maica-mea ca nu am avut sarmale la nunta. Păi cine putea sa mai faca sarmale sambata, cine sa le mai impatureasca?”, a dezvăluit azi Dani Oțil.

Tot Dani Oțil a vorbit la începutul acestei săptămâni despre evenimentul fericit din viața sa.

”Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n red. cei din platou). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot asa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”, a spus Dani Oțil.

Tot în aceeași emisiune au dat replica și Ramona Olaru, și Răzvan Simion, ambii prezenți la fericitul eveniment.

”Ne-am distrat, ne-am refacut ieri”, a spus Ramona Olaru.

”A fost prima data când m-au bătut pantofii la o nuntă”, a completat și Răzvan Simion. Nu am mai dansat de un an jumate, am dansat acum de mi s-au rupt pantofii”, a mai zis colegul lui Dani Oțil.

”Eu am 40 de ani, era ultimul tren”, a mai mărturisit Dani Oțil.

Ramona Olaru, strălucitoare la nunta lui Dani Oțil

La nunta lui Dani Oțil au participat vedetele de la Neatza cu Răzvan și Dani, dar și prietenii și rudele celor doi. La marele eveniment, Ramona Olaru a purtat o rochie vaporoasă nude, care i-a pus în valoare tenul bronzat și formele. Ea a fost profund sensibilizată de fericirea colegului ei de matinal, filmându-i toată seara și postând o serie de clipuri scurte pe Instastories, alături de mesaje emoționale.

„Acuma plang!?❤️❤️❤️ Va iubeeeesc!”, a fost mesajul de pe Instagram al Ramonei Olaru pentru proaspeții însurăței.

Răzvan Simion a fost însoțit de iubita sa, Daliana Răducan. Cei doi au purtat costumații asemănătoare, pe tonuri bej, și au atras, de asemenea, toate privirile. Dani și soția sa așteaptă un copil.