Cum a devenit milionară Daniela Marișcu de la Imperiul Leilor. Puțini se așteptau la asta

Cum a devenit milionară Daniela Marișcu de la Imperiul Leilor. Puțini se așteptau la asta
Cum a devenit milionară Daniela Marișcu de la Imperiul Leilor

Cum a devenit milionară Daniela Marișcu, unul dintre investitorii de la ”Imperiul Leilor”, emisiune difuzată pe PRO TV? Și-a schimbat viața radical după ce a decis să renunțe la statutul de angajat pentru a-și urma visul, acela de a deveni propriul șef.

Cum a devenit milionară Daniela Marișcu de la Imperiul Leilor?

”Imperiul Leilor” este un fel de ”Arena Leilor” de la TVR, dar la PRO TV. Reality show-ul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potențialul ei și să lupte la rândul lor să câștige supremația asupra propunerii lor. Tinerii antreprenori care doresc să vadă cum ideea lor de afaceri prinde contur sunt așteptați să dezvolte un plan pe care să îl susțină în fața unui grup de potențiali investitori, format din afaceriști români care și-au demonstrat deja abilitățile în business-uri de succes.

Cum a devenit milionară Daniela Marișcu de la Imperiul Leilor. Puțini se așteptau la asta
Daniela Marișcu, om de afaceri

Unul dintre ei este Daniela Marișcu. Femeia a făcut performanță cu proiectarea și construirea de piscine premium și parcuri acvatice. În prezent, este pe punctul de a-și extinde afacerea cu piscine rezidențiale în Europa de Sud-Est, prin lansarea unei franzice. Daniela a muncit din greu pentru a ajunge la acest nivel, dar a avut parte și de ajutorul soțului ei, care îi este și partener de afaceri.

A renunțat la tot pentru a intra în afaceri pe cont propriu

  • La 22 de ani, Daniela lucra ca director comercial și câștiga 3.000 de euro, însă a renunțat la tot pentru a intra în afaceri pe cont propriu.

„Plecam de pe o poziție de management foarte bine plătită și era paradoxal că plec, că mă arunc în neantul anteprenoriatului. Chiar țin minte că tatăl meu a fost foarte afectat de decizia mea, îl cunoștea și pe viitorul meu partener de afaceri și soț. A zis atunci ceva de genul: „aoleu, ăștia au rămas fără serviciu”. Adică din punctul lui de vedere eram șomeri, nu antreprenori. Cam asta era percepția familiei, însă eu am avut tot timpul încredere în acest proces. Nu te naști, devii antreprenor, cazi, te ridici, te scuturi și o iei de la capăt”, a povestit Daniela celor de la Libertatea.

Care e strategia?

Daniela a dezvăluit că nu scoate bani din buzunar decât dacă vede în acel produs o investiție, nu un bun de consum.

„Am o filozofie proprie, de obicei în ceea ce privește bugetele personale, pe baza cărora „investesc”. În principiu, eu nu cheltui bani, ci îi investesc, iar dacă îmi cumpăr ceva, investesc în anumite calități ale produsului. Sunt mai chibzuită, în sensul că oricum nu am timp, oricum nu-mi place shopping-ul și de obicei sunt atât de ocupată, încât doar dacă am un eveniment ajung să-mi cumpăr ceva”, a completat investitorul de la ”Imperiul Leilor”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI