Cum a decedat un bărbat din Iași în timp ce susținea examenul auto

Cum a decedat un bărbat din Iași în timp ce susținea examenul auto
Un bărbat a murit în timp ce susținea proba teoretică a examenului auto

Un bărbat din municipiul Iași, în vârstă de 62 de ani, a decedat. Totul s-a întâmplat în timp ce susținea proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere.

A decedat în timp ce susținea examenul auto

Bărbatul în vârstă de 62 de ani a mers să susțină examenul teoretic pentru a obține permisul de conducere. În timp ce răspundea la întrebările chestionarului auto a leșinat și a căzut de pe scaun. Cel mai probabil, a suferit un infarct.

Acesta se afla la sediul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Iași, situat pe strada Primăverii. Reprezentanții DRPCIV au chemat un echipaj medical când au observat că bărbatul s-a prăbușit la pământ.

Ajunși la fața locului, echipajul medical au efectuat manevre de resuscitare bărbatului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic, iar decesul a fost declarat. După această întâmplare, proba teoretică a fost întreruptă. Urmează să se ia o decizie pentru reexaminarea candidaților.

În continuare, poliția face cercetări pentru a se stabili exact cum s-a produs evenimentul nefericit de fapt. De asemenea, urmează să se stabilească cu exactitate cauza decesului. Potrivit celorlalți candidați la examen, echipajul de ambulanță a sosit foarte repede.

Un student a murit în timpul examenului online

Tânărul era student la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism. Acesta a murit înainte de a susține examenul online din sesiune. Din cauza emoțiilor extrem de puternice, a suferit un infarct.

Adolescentul de doar 18 ani s-a conectat pe platforma online pentru a susține primul examen din sesiune. Nu a mai răspuns la întrebările profesorului, așa că a fost pus absent. Părinții au anunțat colegii și profesorii că tânărul a murit în timpul examenului, din cauza emoțiilor puternic.

Se pare că adolescentul ar fi avut probleme cardiace. Ulterior, părinții săi au confirmat acest lucru. Tânărul era strigat de prietenii săi apropiați „Pacu”. Toată lumea avea o părere bună despre el. Era cunoscut ca fiind un tânăr sincer și sociabil.

Universitatea Babeș – Bolyai a transmis condoleanțe familiei tânărului.

”UBB regretă orice eveniment de acest gen. Suntem o comunitate și orice pierdere a unui membru al comunității noastre e o tristețe pentru noi toți”, a anunțat public UBB.

Sursă foto: BZI