Clipe grele pentru Eugen Iancu, tatăl unui tânăr mort la Colectiv. Al doilea fiu, în pericol din cauza coronavirus

Clipe grele pentru Eugen Iancu, tatăl unui tânăr mort la Colectiv. Al doilea fiu, în pericol din cauza coronavirus

Eugen Iancu, tatăl unui tânăr mort în accidentul din Colectiv – postare sarcastico-îngrijorată pe Facebook, după ce mezinul său, de 19 ani, pleacă în weekend în Italia, la prietena lui, o chinezoiacă. Locul în care se întâlnesc cei doi e considerat un focar de coronavirus, într-o țară care oricum a decretat stare de urgență, după ce cinci persoane și-au pierdut viața. „Dormiți voi, că eu nu pot”, scrie pe Facebook tatăl tânărului.

Atac direct la Streinu-Cercel, cu subversivă la fostul ministru al Sănătății, Bănicioiu

Eugen Iancu comentează sarcastic combinația: „Ai 19 ani, ești băiat (pardon, bărbat) și ai o iubită. El este un tânăr din București iar ea – o chinezoiacă  care studiază în Italia. El pleacă să petreacă un weekend de poveste, ghici unde? În mijlocul focarului de coronavirus din Italia, iar taică-su trebuie să fie liniștit. Dormiți voi, că eu nu pot!”, își închide acesta postarea.

Eugen Iancu adaugă în comentarii că „e liniștit. Am înțeles că Arafat și Streinu Cercel ne garantează siguranța. Dacă ne promite și Bănicioiu, nici nu îmi mai pasă”. (N.B.: Bănicioiu era ministru al Sănătății în perioada în care a avut loc dezastrul din Colectiv)

Clipe grele pentru Eugen, tatăl unui tânăr mort în Colectiv
Clipe grele pentru Eugen, tatăl unui tânăr mort în Colectiv

Italia, prima țară care a luat în serios coronavirus

Italia se află sub stare de urgență de joi, săptămâna trecută, după ce fuseseră depistate două cazuri de infecție cu coronavirus și a anulat cursele înspre și dinspre China. Este vorba de un cuplu de turiști asiatici care au prezentat primele simptome miercuri dimineață. Camera de hotel în care au stat  a fost izolată, iar cei doi sunt ținuți sub observație la un spital din Roma.

Tot săptămâna trecută, 6500 de turiști au fost constrânși să rămână la bordul unui vas de croazieră ancorat în portul Civitavecchia, după ce miercuri seara fusese depistată o persoană suspectă de infectare cu COVID-19. Italia e prima țară europeană care a luat măsuri clare de prevenție împotriva transmiterii infecției cu Coronavirus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI