Cum a căzut o tânără direct pe un taxi. Încerca să danseze lasciv

Cum a căzut o tânără direct pe un taxi. Încerca să danseze lasciv
Imagini ireale! O tânără a căzut peste un taxi în București

Imagini ce întrec orice imaginație au fost surprinse în București. Se pare că o tânără și-a dorit să ofere un adevărat spectacol după ce distracția din club s-a mutat chiar în parcare. Totuși, situația nu a fost una roz, ba chiar domnișoara a sfârșit prin a cădea direct pe un taxi.

Situație bizară în București. Cum a reușit o tânără să cadă peste un taxi

Se pare că petrecăreții găsesc fel și fel de variante în momentul în care cluburile își închid ușile. Ținând cont că au existat multe luni în care oamenii nu au putut să meargă în astfel de locuri pentru a dansa și a asculta muzică, nu este de mirare că mulți români se înghesuie în diferite locații pentru a recupera.

Totuși, uneori, măsura este întrecută cu mai multe pahare de alcool. În momentul în care atmosfera este una perfectă, iar prietenii sunt alături, nu se mai ține cont de băuturile ce s-au acumulat, dar acest lucru poate să ducă la mahmureală a doua zi sau, de ce nu, la situații din ce în ce mai bizare.

Trecătorii au rămas surprinși în momentul în care au observat o tânără ce a dat un adevărat spectacol într-o parcare a unui club din Capitală, ignorând total mașina de Poliție ce se afla în locul respectiv. Domnișoara, îmbrăcată elegant, într-o rochie albă, a început să danseze alături de alte două prietene.

Distracția din club, mutată în parcare. Ce a reușit să facă o tânără

Evenimentul a durat câteva minute, iar tinerele nu au mai ținut cont de nimic și nu s-au oprit în momentul în care și-au dat seama că lângă ele se afla un echipaj de Poliție, potrivit Cancan. Ba chiar, situația s-a schimbat radical când domnișoara în rochie albă s-a hotărât să ducă totul la un alt nivel.

Tânăra îmbrăcată elegant se afla într-o stare de euforie, așa că nu a băgat de seamă că rochia albă i s-a ridicat, lăsându-i la vedere lenjeria intimă. Ba chiar, la un moment dat, în fața ei a parcat un taximetrist, așa că domnișoara a început să danseze lasciv lângă autoturism.

Din păcate, nu toate situațiile se termină cu bine. Domnișoara s-a dovedit a fi mult mai îndrăzneață ca prietenele sale, apelând la tot felul de mișcări senzuale pentru a da un adevărat spectacol în parcarea respectivă, dar un accident a reușit îi eclipseze dansul lasciv.

Mai exact, ea și-a pierdut echilibrul la un moment dat și a căzut peste taxiul ce era parcat în fața ei, spre surprinderea tuturor ce au observat evenimentul.