Cea mai mare gafă din viața lui Teo Trandafir. Ce a făcut vedeta în direct, Mircea Badea era lângă ea

Cea mai mare gafă din viața lui Teo Trandafir. Ce a făcut vedeta în direct, Mircea Badea era lângă ea
Cea mai mare gafa din viata lui Teo Trandafir. Ce a facut vedeta in direct, Mircea Badea era langa ea

Teo Trandafir a dezvăluit care a fost cea mai mare gafă din cariera ei profesională. Ce a făcut vedeta în direct, Mircea Badea era lângă ea.

Invitată în vlogul Antoniei și al lui Alex Velea, Teo Trandafir a făcut dezvăluiri neașteptate. Deși are mereu vorbele la ea și știe cum să iasă din impas, iată că gafele nu au lipsit, de-a lungul timpului, din cariera lui Teo Trandafir.

Cea mai mare gafă din viața lui Teo Trandafir

Vedeta a povestit cum s-a făcut de râs de față cu toată lumea, Mircea Badea fiindu-i partener de emisiune.

„A doua gafă mare, urieșească din viața mea am făcut-o la televiziune. Lucram la Antenă și erau două televizoare. Mircea Badea citea ziar, eu nu eram în borș, Mircea făcea revista presei, eu m-am uitat în monitorul de control și era numai el. Bun! Doar că eu nu m-am uitat mai mult.

Mă rog, treaba e că era un monitor cu Mircea în el… Mi se face sete. Mă uit în monitor, eu nu m-am văzut”, a spus Teo Trandafir în vlogul Antoniei și a lui Alex Velea.

Faza tare abia acum urmează! Teo Trandafir a povestit, în cadrul vlogului, că le-a făcut semn colegilor de platou că îi este sete.

„Apă avem? Și-mi aduce două sticle. Le iau și-mi face semn: E de la robinet! Eu: E de la robinet?! Nuu!”, a mai spus ea.

Peste două săptămâni mă cheamă managerul și zice: Am o întrebare! Și-mi pune înregistrarea de pe post! Care fusese pe post. Iar ăla era sponsorul principal, ăla de la robinet. 250.000 de euro! Și-mi zice: Eu acum ce ar trebui să fac? Îi zic: Sincer?! Să mă dați afară pe loc. Nu există așa ceva. Nu există nicio justificare, nu există. Nu înțeleg cum am apărut pe post. Erau două monitoare, pe unul îl vedeam, pe unul nu-l vedeam”, a mai povestit prezentatoarea TV.

Teo Trandafir, un guru al televiziunii

Teo Trandafir este una dintre cele mai de succes realizatoare TV din România.

Cu Mircea Badea a făcut echipă pentru emisiunea “Bună dimineața, România!” (1995-1997), de la Tele 7ABC, apoi, între 1998 și 2000, cei doi s-au mutat la Antena 1, unde au prezentat matinalul.

Teo Trandafir – Mircea Badea, o echipă perfectă

Întrebată dacă, în zilele noastre, ar mai putea funcționa formatul Teo Trandafir – Mircea Badea, vedeta este de părere că da.

”Cred că ar funcționa. Traiectoriile noastre sunt atât de diferite, dar esența noastră este aceeași. Mircea îmi spunea că își amintește și lucruri dintr-o altă viață și că acel Mircea nu mai este. Sunt convinsă că nu este așa, nu există un buton pornit/oprit a ceea ce sunt și a ceea ce voi deveni. Cred că lucrurile odată aflate în interiorul tău, de mic, vor rămâne acolo până în momentul în care o să mori de bătrânețe.

Acele lucruri ale noastre ne sunt compatibile și, indiferent de cât de diferiți am fi devenit acum, dacă facem apel la esența noastră și la ceea ce ne reprezintă cu adevărat, click-ul se va face din nou, fără îndoială”, a declarat Teo Trandafir pentru Dc News.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI