Cum a blocat un șofer român un feribot în Grecia. Ce au făcut localnicii cu mașina

Cum a blocat un șofer român un feribot în Grecia. Ce au făcut localnicii cu mașina
Imagini surprinzătoare în Grecia. Ce a putut să facă un șofer român

Șoferii români fac ravagii și în alte țări! Imagini ce depășesc imaginația au fost surprinse în Grecia în momentul în care o mașină a blocat un feribot, așa că pasagerii s-au enervat teribil în momentul în care și-au dat seama că întâmpină probleme neprevăzute în vacanța lor.

Ce a putut să facă un turist român în Grecia. Localnicii au reacționat imediat

Vremurile disperate cer măsuri disperate! Localnicii au luat o decizie drastică în momentul în care și-au dat seama că timpul este unul scurt pentru a rezolva problema. Din păcate, mulți au fost supărați când au realizat că feribotul de Thassos o să aibă parte de o întârziere.

O mașină cu numere de București a fost parcată chiar pe rampa de îmbarcare a feribotului, iar omul a fost de negăsit în momentul în care localnicii l-au căutat pentru a rezolva problema. Astfel, aceștia s-au mobilizat și au mutat autoturismul cu mâinile goale pentru a feri alte persoane de neplăceri.

Ce amendă a primit șoferul român după ce a blocat un feribot din Grecia

Cât despre șoferul din București, acesta nu a scăpat de autoritățile din Grecia. Poliția elenă i-a aplicat o amendă usturătoare de 200 de euro, dar i-a demontat și plăcuțele de înmatriculare pentru greșeala comisă ce a devenit, în scurt timp, întâmplarea favorită a internauților puși pe glume.

„Feribotul de Thassos a întârziat din cauza acestui șofer român, cu mașina cu numere de București, care a „parcat” mașina pe rampa de îmbarcare a feribotului de Thassos, asearã. (4 septembrie – n.r.)

Șoferul nu a fost găsit, probabil plecase după ulei de măsline și nu dorea să piardă traversarea, așa că a parcat cu o roată pe rampă.

Marinarii care deservesc feribotul s-au mobilizat și au mutat cu brațele mașina. Poliția elenă i-a demontat plăcuțele de înmatriculare, amendând șoferul cu 200 euro.”, a fost scris într-o postare pe Facebook.

Replici spumoase pe internet. Cum au reacționat românii

Un adevărat scandal s-a produs la fața locului, dar românii nu s-au abținut și au lansat mai multe glume în mediul online pentru ca șoferului din București să îi fie atrasă atenția și pentru ca acesta să aibă mai multă grijă pe viitor cu privire la locurile unde își parchează mașina.

„În urmă cu câteva minute îl împingeau băieții de la ferry jos de pe rampă fără numere și se adunase lumea ca la circ… Și exact în fața secției de politie toată treaba!”, a scris un turist român, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI