22 iul. 2023 | 12:32

Cum a apărut Thalia după zvonurile despărţirii de Tommy Mottola. Artista este într-o formă de zile mari, imaginile o dovedesc

Monden
Cum a apărut Thalia după zvonurile despărţirii de Tommy Mottola. Artista este într-o formă de zile mari, imaginile o dovedesc

După zvonurile potrivit cărora Thalia și Tommy Mottola au decis să nu mai împartă același pat conjugal, au apărut și câteva anunțuri referitoare la faptul că cei doi parteneri de viață ar fi divorțat în mod oficial. Cele mai recente imagini demonstrează contrariul, însă.

Thalia și Tommy Mottola, despărțiți?

Primele zvonuri în legătură cu separarea dintre Thalia și Tommy Mottola au început să apară la începutul lunii februarie din anul curent, când presa străină a citat o fostă angajată a cuplului care informa că cei doi parteneri nu mai dormeau împreună.

În spațiul public se știa deja că Thalia și Tommy Mottola obișnuiau încă dinainte de a se căsători să doarmă singuri din când în când, astfel încât dezvăluirea făcută de fosta angajată nu a putut fi considerată suficient de veridică pentru a se vehicula ideea unei despărțiri.

Un prezentator de televiziune, pe nume Javier Ceriani, a explicat public atunci că Thalia și Tommy Mottola dormeau aproape întotdeauna separat, acest lucru fiind cunoscut în cercul intim al cuplului și doar de angajata pe care o aveau, pe nume Lili Estefan.

Elisa Beristain și gazdele emisiunii sale, difuzate pe platforma YouTube, au anunțat ulterior că Thalia și Tommy Mottola ar fi divorțat în mod oficial. Presa străină a vuit, la vremea respectivă. Iată, însă, că realitatea demonstrează altceva.

Imaginile care demonstrează contrariul

Thalia a publicat, recent, pe platformele sociale, un material video în care a apărut în brațele partenerului său de viață, Tommy Mottola, urându-i la mulți ani.

„La mulți ani, soțul meu frumos! Tommy Mottola, meriți toate binecuvântările, toată fericirea, toată dragostea din această lume. Dumnezeu să te binecuvânteze, iubitul meu.

Ești o adevărată inspirație, un tată uimitor, un partener incredibil și un geniu incomparabil. Fie ca acest an să fie plin de sănătate, zâmbete, îmbrățișări și iubire!”, a notat Thalia în descrierea materialului video în care apare alături de partenerul său.

Te-ar putea interesa și: Are 51 de ani, dar nu îi dai mai mult de 30! Thalia întinereşte, imaginile care o dovedesc

Tommy Mottola a răspuns imediat la mesajul pe care i l-a transmis frumoasa vedetă, declarându-și dragostea pe care i-o poartă. Cele două vedete au demonstrat, astfel, că încă se iubesc, iar informațiile legate de despărțirea lor au fost false.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thalia (@thalia)

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro