Cum arată copiii Thaliei. Cu cine este căsătorită actrița de telenovele, de 20 de ani FOTO

Cum arată copiii Thaliei și cu cine este aceasta căsătorită de peste 20 de ani?

O lume întreagă o cunoaște, dar puțini știu cum arată copiii ei și bărbatul cu care este căsătorită de 20 de ani. Pe cine au moștenit cei cărora Thalia le-a dat viață?

Cum arată copiii Thaliei?

Pe Thalia o știe o lume întreagă, dat fiind carierei sale fulminante. Cu toate astea, deși este persoană publică de mulți ani, a decis ca viața ei personală să nu fie discutată de fanii ei. Thalia a ales să păstreze intimitatea pentru copiii și soțul ei. Frumoasa actriță și cântăreață este căsătorită de 20 de ani cu Tommy Mottola. Pentru actriță este prima căsătorie, dar pentru partenerul ei este a treia. Înainte să o găsească pe frumoasa Thalia, acesta a avut parte de mariaje eșuate cu Mariah Carey și Lisa Clark. Cei doi au împreună doi copii – pe Sabrina Sakar (12 ani) și Mattew Alejandreo (8 ani). „Viaţa merge înainte. Parcă ieri o purtam în braţe, iar astăzi este rândul meu să fiu luată în braţe. Însă, în ciuda trecerii timpului, vor rămâne mereu copiii mei„, a scris Thalia la un moment dat pe rețelele de socializare.

Aceasta ar vrea să revină pe micile ecrane, dar ceva o reține. ”Eu ador actoria, îmi place, dar acum sunt foarte concentrată pe muzică, dar mi-ar plăcea să mă întorc la actorie”, a spus aceasta. Trebuie să ne reamintim că am putut-o admira pe actriță în videoclipuri celebre precum: ”No me acuerdo”, ”Arrasando” și ”Piel morena”, dar și în telenovele precum Marimar, María la del Barrio, Rosalinda y Quinceañera.

Thalia alături de cei doi copii ai săi
Thalia alături de cei doi copii ai săi

Actrța le-a mărturisit fanilor boala de care suferă

„Fiecare zi a vieții mele este o luptă contra Lyme, o boală extrem de volatilă”, a adăugat Thalia, mărturisind că uneori se simte de parcă ar fi lovit-o un autobuz. ”În unele zile mă simt oribil, în altele ca și nouă, dar independent de asta încerc să mă trezesc repede și să intru în rutina zilnică. O boală precum Lyme necesită multă atenție, deoarece poate să te afecteze mult în circumstanțe e stres, alimentație. Faptul că fac exerciții și am o dietă echilibrată, dar și o atitudine mentală pozitivă mă face să trăiesc cu această boală”
Thalia

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI