Cum a apărut Ștefan Bănică la priveghiul Tamarei Buciuceanu. Cântărețul, gest superb în memoria profesoarei Isoscel

Cum a apărut Ștefan Bănică la priveghiul Tamarei Buciuceanu. Cântărețul, gest superb în memoria profesoarei Isoscel
Cum a apărut Ștefan Bănică Jr. la priveghiul Tamarei Buciuceanu?

Ștefan Bănică a apărut la priveghiul Tamarei Buciuceanu profund marcat de durere. Cântărețul este vizibil foarte afectat de vestea tragică pe care au primit-o numeroșii fani ai actriței. Ce gest impresionant a făcut acesta?

Ștefan Bănică Jr. la priveghiul Tamarei Buciuceanu

Durere fără margini în lunea teatrului, de când Tamara Buciuceanu s-a stins din viață. Familia, colegii și cei care i-au fost alături pe tot parcursul carierei sale și-au luat azi rămâs-bun de la doamna Isoscel. Trupul neînsuflețit al actriței a fost depus azi, 17 octombrie, în sala de la Grădina Icoanei, la Teatrul Bulandra. Accesul cu publicul începe cu orele 13:00. Actrița a murit în cursul zilei de marți, 15 octombrie, la Spitalul Elias din București, din cauza unor probleme cardiace. Reprezentanții instituției medicale au fost cei care au anunțat oficial decesul. „Spitalul Elias anunță cu regret dispariția unei mari doamne a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu-Botez. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, se arată într-un comunicat.

Printre numeroșii colegi care au iubit-o și au venit să-i aducă un ultim omagiu s-a aflat și Ștefan Bănică Jr. Acesta a venit alături de: Ducu Bertzi, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Ioana Tufaru (fiica regretatei Anda Călugăreanu), Mitică Popescu, Emilia Popescu, Manuela Hărăbor, George Ivașcu și Ion Caramitru, Vasile Muraru, dar și Ștefan Bănică (n.r. Mihai din seria «Liceenii») și Silvia Dumitrescu.

Cum a apărut Ștefan Bănică Jr. la priveghiul Tamarei Buciuceanu?
Cum a apărut Ștefan Bănică Jr. la priveghiul Tamarei Buciuceanu? Sursa Foto: : Sever Gheorghe, click.ro

„A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea”

„A murit Tamara. Noi îi spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. În schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare în teatru, televiziune sau în film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, să le descrețească frunțile, să le cultive. Asta înseamnă până la urmă un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!”
Ștefan Bănică Jr.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI