Cum a apărut Olena Zelenska la întâlnirea cu Jill Biden din Ucraina. Ce a putut să poarte în picioare VIDEO

Cum a apărut Olena Zelenska la întâlnirea cu Jill Biden din Ucraina. Ce a putut să poarte în picioare VIDEO
Cum a apărut Olena Zelenska la întâlnirea cu Jill Biden din Ucraina. Ce a putut să poarte în picioare VIDEO

Vizită-surpriză, duminică după-amiază în Ucraina. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a mers în Vestul Ucrainei, unde s-a întâlnit cu Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska.

Întâlnire neanunțată între Prima Doamnă a SUA și Prima Doamnă a Ucrainei. Detaliul ciudat observat în ținuta Olenei Zelenska

Întâlnirea secretă a avut loc în Uzhhorod, un orășel din sud-vestul îndepărtat al țării și face ca venirea lui Jill Biden să fie catalogată ca cea mai importantă vizită a unui cetățean american, de la începutul războiului.

”Am vrut să vin de Ziua Mamei Am considerat că este important să arătăm poporului ucrainean că acest război trebuie să se oprească şi că este un război brutal, iar poporul Statelor Unite este alături de poporul Ucrainei”, i-a transmis Jill Biden Olenei Zelenska.

Jill Biden a fost îmbrăcată într-o rochie cu imprimeu floral, la care a adăugat o jachetă de culoare neutră. Pe de cealaltă parte, Olena Zelenska a purtat un costum de culoare închisă. Un detaliu însă a ieșit din tipare. Soția președintelui Volodimir Zelenski purta în picioare doi adidași de culori diferite. Unul era de un galben puterni, iar celălat de culoare foarte deschisă, spre alb, după cum se poate vedea și în imaginea din galeria FOTO.

Jill Biden și Olena Zelesnska, întâlnire la o școală

Jill Biden a sosit cu un autoturism până în oraşul Ujhorod, la aproximativ zece minute de condus de un sat slovac care se învecinează cu Ucraina. Soția președintelui american a petrecut aproximativ două ore în Ucraina.

”Înţelegem care sunt măsurile necesare care trebuie luate astfel încât Prima Doamnă a SUA să vină aici în timpul unui război când au loc acţiuni militare în fiecare zi, unde sirenele aeriene se aud în zilnic – chiar şi astăzi”, a declarat Prima Doamnă a Ucrainei.

Cele două s-au văzut într-o unitate de învățământ, care a fost transformată ulterior în locuinţe de tranziţie pentru refugiaţii ucraineni din alte părţi ale ţării.

Prime Doamne au discutat destul de mult în ultimele săptămâni, potrivit oficialilor SUA care au refuzat să ofere detalii suplimentare, mai ales că nu erau autorizaţi să discute despre convorbirile private ale celor două doamne.