Câte mii de lei a costat rochia lui Carmen Iohannis de la întâlnirea cu Jill Biden. Cine a creat-o special pentru ea

Câte mii de lei a costat rochia lui Carmen Iohannis de la întâlnirea cu Jill Biden. Cine a creat-o special pentru ea
Cât a costat rochia lui Carmen Iohannis

Sâmbătă, 7 mai, Jill Biden a fost prezentă la o întâlnire oficială în București. Aceasta a fost însoțită de Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis. Cele două au ales, vorbite sau nu, rochii florale pentru vizita la școala din Sectorul 1 unde se află refugiați din Ucraina.

Carmen Iohannis, rochie cu imprimeu floral

Soția președintelui României a ales o ținută colorată pentru această zi de primăvară. Carmen a purtat o rochie creată special pentru ea de către designerul român Andreea Tincu. Creația roșie are flori albastre și un cloș amplu pentru a scoate talia soției președintelui în evidență.

La ea, Carmen Iohannis a asortat o geantă albă și pantofi de nuanță roz pal. La momentul întâlnirii oficiale, aceasta a primit un buchet de flori multicolor. Din nefericire, acesta a avut ambalajul de la florărie, o greșeală impardonabilă după cum spune Cătălin Botezatu aici.

Cât a costat rochia lui Carmen Iohannis

Designerul român Andreea Tincu a mărturisit pentru Româniatv.net că ținuta a fost creată special pentru Carmen Iohannis. Este din mătase 100% și realizată manual. Ținuta purtată mai are și un efect 3D, prețul ei ridicându-se la 2.450 de lei.

Momentan, prețul accesoriilor purtate de Carmen Iohannis nu se cunoaște, dar este posibil ca toată ținuta să sară de 1.000 de euro. Motivul este lesne de înțeles: soția președintelui trebuie să facă o impresie bună!

Dar rochia roșie cu flori albastre nu se află la prima purtare. Carmen Iohannis a mai apărut îmbrăcată cu ea și la alegerile din septembrie 2020.

Ce spune Andreea Tincu despre vizita lui Jill Biden

La scurt timp după ce s-a aflat cine a semnat creația purtată de Carmen Iohannis, creatoarea de modă a publicat un mesaj pe Facebook. Andreea Tincu alături de mii de alți români sunt în continuare alături de refugiații din Ucraina.

Aceasta mai este recunoscătoare și pentru faptul că România se află sub umbrela NATO, ferită de orice agresiune care ar fi putut veni din partea Rusiei.

„În aceste zile, când este necesar mai mult ca niciodată sa fim uniți, vizita First Lady Dr. Jill Biden este cu adevărat importanta. Suntem toți alături de Ucraina și, cu siguranță, ajutam fiecare cum putem. Centrele de ajutor pline cu copii și cu femei, casele noastre pe care le-am pus la dispoziția celor năpăstuiți de acest război cumplit, donațiile, multe private, sunt dovada unui popor român, cu adevărat săritor la nevoie. Ma gandesc unde ar fi fost Romania dacă nu eram sub un sistem democratic și dacă nu luam la timp deciziile corecte”, a scris Andreea Tincu pe Facebook.

Jill Biden, ținută sobră cu imprimeu floral

De parcă s-ar fi vorbit, soția președintelui Joe Biden a ales și ea o ținută de primăvară. Rochia lui Jill Biden purtată azi a fost de culoare negru cu flori alb cu galben imprimate. Ca accesorii a avut o pereche de pantofi negri și brățări pe mâini.

Aceasta a primit din partea lui Klaus Iohannis un buchet cu bujori albi care i-au complimentat rochia.

Cătălin Botezatu, despre ținuta lui Carmen Iohannis

”O să fac referire la ambele prime doamne, pentru că, da, din punctul meu de vedere eu sunt de acord cu aceste imprimeuri florale, pentru că se poartă. Sunt amândouă foarte primăvăratice.

Îmi place că au asortat amândouă destul de bine pantofii, se poate și mai bine. La prima doamnă, doamna Iohannis, aș putea spune că pantofii complimentează foarte frumos ținuta.

Atenție când oferiți flori! Nu știu cine le oferă, protocolul de stat… Unei doamne, în general, și când mai vorbim și de prima doamnă, i se oferă anumite flori și niciodată cu ambalaj. În ceea ce privește buchetul primei doamne Iohannis, este un buchet foarte colorat”, a declarat Botezatu, la Antena 3.

Citește și: Ținuta lui Carmen Iohannis, umilită de internauți: „Poza de la Casa de Cununii Sector 6. Ce rochii”

Carmen Iohannis, mesaj după vizita lui Jill Biden

După ce a întâlnit-o pe Prima Doamnă a Americii, soția președintelui Iohannis a publicat un mesaj.

„Azi am avut onoarea şi bucuria de a primi vizita Primei Doamne a Statelor Unite, dr. Biden, ocazie care a demonstrat că Respectul, Grija pentru suflet şi Comunicarea n-au graniţe!”, a scris Carmen Iohannis în postarea pe Facebook.

„Sunt foarte mândră să spun că mereu am ştiut că românii sunt ospitalieri”, a mai spus aceasta despre oamenii care au ajutat refugiații din Ucraina.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI