Ce i-a spus Elena Gheorghe lui Nicole Cherry când i-a văzut burtica de gravidă: ”Și dacă”

Ce i-a spus Elena Gheorghe lui Nicole Cherry când i-a văzut burtica de gravidă: ”Și dacă”
Ce i-a spus Elena Gheorghe lui Nicole Cherry cand i-a vazut burtica de gravida

Fericire mare în familia lui Nicole Cherry. Celebra artistă va deveni mămică în doar câteva luni. Deși gurile rele au criticat-o pentru faptul că s-ar fi grăbit la 22 de ani să aibă primul ei copil, cântăreața nu ține cont de hateri și abia așteaptă momentul în care-și va ține bebelușul în brațe, pentru prima dată.

Reacția Elenei Gheorghe când a văzut burta de gravidă a lui Nicole Cherry

Nicole Cherry va deveni mamă la 22 de ani, iar vestea i-a luat prin surprindere pe fanii artistei și nu numai. Deși câțiva cârcotași au criticat-o pe solistă pentru faptul că a rămas gravidă la o vârstă fragedă, fosta concurentă de la Te Cunosc de Undeva se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

Vedete din România au felicitat-o pe Nicole Cherry pentru sarcina ei, urându-i toate cele bune și multă fericire. Recent, Elena Gheorghe s-a întâlnit cu a ei colegă de breaslă, iar cele două s-au pozat împreună, spre bucuria fanilor.

Mai mult de atât, fosta solistă de la Mandinga a vorbit pentru prima dată despre posibilitatea de a avea un al treilea copil. Elena Gheorghe a felicitat-o pe Nicole Cherry pentru silueta impresionantă pe care o are pe timpul sarcinii:

„Și dacă se ia, îl așteptăm pe al treilea cu brațele deschise🥰 @nicolecherry arăți superb, îți doresc sarcina ușoară și un bebe frumos că ține!”, a scris Elena Gheorghe în dreptul fotografiei în care apare alături de Nicole Cherry.

Ce probleme are Nicole Cherry pe timpul sarcinii

Nicole Cherry este gravidă în al doilea trimestru și abia așteaptă ziua în care își va ține primul copilaș în brațe. Frumoasa artistă este entuziasmată și are emoții constructive gândindu-se la ziua în care va naște.

Cu toate acestea, șatena s-a confruntat cu anumite neplăceri în această perioadă delicată pentru orice viitoare mămică. Deși fanii au întrebat-o ce nume îi va pune copilului său, artista a mărturisit că nu s-a gândit încă la acest lucru.

„Eu am fost unul dintre cazurile la care a funcționat din prima (să rămână însărcinată). În primele luni a fost groaznic pentru că nu-mi mai plăcea să mănânc nimic din ce mâncam înainte, dar după mi-am revenit ușor, ușor și acum, la cinci luni aproape, sunt vis.

Încă nu ne-am decis (n.r – în privința numelui bebelușului), o să vă anunțăm în curând. Promit” a declarat viitoarea mămică Nicole Cherry.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI