Cum a apărut Anna Lesko în fața tuturor. Ipostaza incendiară, fanii au fost uimiți

Cum a apărut Anna Lesko în fața tuturor. Ipostaza incendiară, fanii au fost uimiți
Cum a aparut Anna Lesko in fata tuturor

Anna Lesko „lovește” din nou. Frumoasa șatenă și-a pus pe jar fanii cu o nouă fotografie incendiară. Cu trupul sculptat, privire seducătoare și o vestimentație care aprinde imaginația domnilor, faimoasa artistă a ajuns, din nou, în centrul atenției. În ce ipostază incendiară a fost surprinsă vedeta. Internauții au observat un detaliu deranjant în poză.

Cum a apărut Anna Lesko în fața tuturor

Anna Lesko nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este una dintre cele mai frumoase, senzuale și curtate artiste de la noi din țară. Cântăreața ne-a obișnuit cu ipostazele incendiare în care este surprinsă pe Instagram și nici de această dată senzuala șatenă nu a dezamăgit. Îmbrăcată într-o ținută care i-a pus în valoare formele voluptoase și trupul sculptat de zeiță, unul dintre internauți a observat un detaliu inedit în imagine.

Obișnuită să fie îmbrăcată din cap până-n picioare de complimente care să-i facă cinste, Anna Lesko a fost apreciată din nou pentru felul în care s-a afișat în mediul online. Unul dintre internauți a observat un detaliu incredibil, care nu i-a fost deloc pe plac. Urmăritoarea cântăreței a criticat-o pe frumoasa șatenă pentru felul în care și-a vopsit unghiile.

„Nu îmi plac ungile portocalii, în rest sunteți foarte frumoasă, bravo”, i-a scris respectuos fana Annei Lesko.

Restul comentariilor au fost apreciative, Anna Lesko fiind obișnuită să primească laude.

”Seducatoare femeie”, ”Sexy”, ”Hot”, ”Superbă”,Nu, că ești ceva……Fabuloasă, frate! Îți ia mintea razna…Zău!”, ” Azi ai fost chiar foarte misto”, ”Hot, hot, hot”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Anna Lesko la ultima fotografie postată pe Instagram.

Cum l-a cucerit Anna Lesko pe Mihai Bendeac la iUmor

Pisicoasă și foarte senzuală, Anna Lesko l-a cucerit iremediabil pe Mihai Bendeac. Invitată la iUmor, acum trei săptămâni, frumoasa artistă a venit pregătită de roast, purtând un dialog mai mult decât savuros cu faimosul actor:

Anna Lesko: Eu mă agit, de felul meu, și știu cine mă agită. Mihai, mie imi plac intervențiile tale foarte mult. E foarte bine să nu te superi, o să mergem de mână și vom privi în aceeași direcție. Cu Delia am petrecut multe clipe împreună, în tinerețe. am putea sa ne impartasim, intr-o seara, daca vrei, Mihai, eu si Delia.

Mihai Bendeac: La ce biserică?

Anna Lesko: Eu mă duc acolo unde tu ma trimiti, dragul meu Mihai. Lumea l-a istovit. Trebuie să-l iau ușor, la un masaj. Mă pricep și la cervicală, să știi. Cum ești tu, dragul meu Mihai, îmi vine să te mănânc. Mihai, vreau să îți spun că atunci când gătești e ca și când ai face un duș. Trebuie să ai mare grijă de toate părțile pe care pui mâna.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI