Anna Lesko, imagine aproape perfectă pe internet. Detaliul care i-a scăpat cântăreței i-a uimit pe fani

Anna Lesko, imagine aproape perfectă pe internet. Detaliul care i-a scăpat cântăreței i-a uimit pe fani
Anna Lesko, imagine aproape perfectă pe internet: detaliul care i-a scăpat

Anna Lesko a rămas o prezență apetisantă a showbiz-ului românesc. Spectaculoasă, sexy, gospodină, mamă, artistă și pictoriță, artista în vârstă de 42 de ani se pozează în fel și chip pe internet și uimește cu felul în care arată. Nota zece nu a primit, însă, pentru cea mai recentă poză postată, fiindcă a uitat un mic detaliu.

Anna Lesko face furori pe internet. Detaliul care i-a scăpat

Anna Lesko a reintrat în lumina reflectoarelor odată cu emisiunea ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”, unde și-a etalat calitățile de gospodină, neștiute de mulți. Ulterior, a început să facă parte din echipa ”Vorbește lumea”, unde, de asemenea, gătește de zor la bancul ei. Printre rețete și oale, cântăreața își face timp și pentru mici ședințe foto. A publicat câteva frânturi recent, pe contul de Instagram, când fanii i-au reamintit că tinerețe fără bătrânețe, așa cum pare că vrea să arate, nu există.

„Nu, ca esti ceva……Fabuloasă, frate! Iti ia mintea razna…Zau!”, ” Azi ai fost chiar f misto”, ”Hot, hot, hot”, ”WOW, ești o frumusețe!”, ”Bravo, Ana! Îmi place ce gătești și cum te îmbraci!”, au fost câteva dintre comentariile pozitive, în timp ce alții i-au scos în evidență părțile ”necontrolate” ieșite din rochie. Mai exact, vedeta purta o rochie cu un decupaj pe torace, care îi lăsa la vedere abdomenul. Dat fiind că acesta nu se ridica la standardele unora, adică din el reieșeau, s-au plâns ei, „niște colăcei”, oamenii au criticat-o.

S-a despărțit de tatăl copilului ei

Anna Lesko și DJ Vinnie, unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, și-au spus adio în 2020, după nouă ani de relație. Presa tabloidă nota că cei doi s-au separat în urma infidelității artistei. Aceasta a fost surprinsă în brațele lui Mike Diamond, un artist cunoscut, într-un club, înainte cu câteva săptămâni de divorț.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI