Cum a apărut Andreea Bălan la un eveniment monden. Ținuta ei a atras toate privirile

Andreea Bălan a atras toate privirile, când a participat la Gala Performanţei şi Excelenţei 2019, alături de nimeni alta decât colega sa de trupă, Andreea Antonescu. Cele două dive s-au pozat împreună, spre bucuria fanilor, dezvăluind și că munca lor în echipă din acest an a fost răsplătită, odată cu reunirea trupei Andrei.

Cum a apărut Andreea Bălan la un eveniment monden

Cum a apărut Andreea Bălan la un eveniment monden. Ținuta ei a atras toate privirile
Cele două membre ale trupei Andre au fost premiate la Gala Performanţei şi Excelenţei 2019

Andreea Bălan a purtat o ținută spectaculoasă, într-o nuanță de albastru regal, cu detalii strălucitoare la nivelul buzunarelor. Costumul purtat de către artistă i-a făcut pe mulți să exclame de uimire, atrăgând în special privirile din partea altor prezențe feminine celebre, din sală. Imaginile din cadrul evenimentului de gală în care a fost premiată și Carmen Brumă, soția lui Mircea Badea, au avut și mare succes la public. Odată ce au ajuns pe contul oficial de pe Instagram al blondinei celebre, fotografiile au fost răsplătite cu mii de Like-uri.

De asemenea, într-o imagine publicată pe rețeaua socială, Andreea Bălan apare și alături de celebrul analist de modă, Alin Gălăţescu. Totodată, colega ei de trupă, Andreea Antonescu, a îmbrăcat o rochie foarte mulată, din catifea, într-o nuanță de verde-safir. Fanii cântăreței au putut remarca și că Andreea Bălan și-a schimbat look-ul.

Cum a apărut Andreea Bălan la un eveniment monden. Ținuta ei a atras toate privirile
Andreea Bălan s-a fotografiat și alături de celebrul critic de modă Alin Gălățescu

Soția lui George Burcea a început să opteze pentru o tunsoare ceva mai scurtă și pare să se fi tuns de curând. A arătat total diferit față de cum s-ar fi așteptat cei care o îndrăgesc și îi ascultă piesele, artista fiind notorie și pentru ținutele îndrăznețe pe care le îmbracă, nu numai pe scenă, în concerte.

„Tocmai am primit premiul «Reunirea anului – Trupa Andre, Reginele Muzicii dance din România» la Gala Performanței și Excelenței. Suntem foarte fericite și vă mulțumim!”, a fost mesajul Andreei Bălan care a însoțit imaginile din mediul online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI