Andreea Bălan, ținută transparentă pentru noul videoclip, Suflete Pereche. Cum au reacționat fanii

Cântăreața e mai activă ca oricând, și pe plan muzical, iar după ce s-a măritat, Andreea Bălan se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. Are o familie frumoasă împreună cu George Burcea, tabloul fiind perfect completat de cele două fetițe ale lor. Nici în ceea ce privește cariera, vedeta de la Antena 1 nu stă absolut deloc pe tușă. Andreea Bălan și-a lansat cel mai nou videoclip, fiind o colaborare cu un alt artist cunoscut.

Andreea Bălan, ținută transparentă pentru noul videoclip, Suflete Pereche

Andreea Bălan, ținută transparentă pentru noul videoclip, Suflete Pereche. Cum au reacționat fanii
Artista a lansat piesa Suflete Pereche, iar pentru videoclip a ales o ținută animal-print foarte transparentă

Fanii Andreei Bălan au fost în delir atunci când au observat și ce ținută a purtat aceasta, atunci când a filmat videoclipul pentru piesa ei, Suflete Pereche. Vedeta s-a afișat într-o salopetă cu model animal-print, pe leopard, foarte transparentă mai ales în partea de jos. Totodată, cântăreața nu dezamăgește nici la nivel de articole vestimentare deosebite, pentru că nu e pentru prima dată când Andreea Bălan se afișează atât de provocator.

“Împreună cu Cortes am lansat Suflete Pereche, o piesă care spune mai departe poveştile noastre după Uită-mă. Am iubit, am suferit, am mers mai departe şi ne-am găsit alte iubiri. Nu am fost suflete pereche este despre adevăr şi puterea de a trece peste momentele dificile.Este despre noi doi, dar mai ales despre toţi cei care au iubit şi au reuşit să găsească fericirea în altă iubire“, a scris Andreea Bălan pe reţelele sociale, odată cu anunțul lansării noului proiect muzical.

Ce surpriză le-a făcut Andreea Bălan fanilor?

Îndrăgita cântăreață de muzică pop a decis să le facă fanilor ei de pe Facebook și Instagram o surpriză de proporții, ce a venit la pachet cu lansarea noului videoclip. Andreea Bălan a organizat un concurs pe rețelele sociale, prin care a decis să ofere unui fan norocos o întâlnire cu ea.

“În curând veți asculta #SufletePereche și am pregătit și un super concurs pentru voi! Ghicește cu cine o să fie următoarea mea piesă, iar comentariile ce vor avea răspunsul corect vor intra în extragere la sorţi. Câștigătorul va avea ocazia sa se întâlnească cu mine și să luăm cina împreună, plus că vom face împreună un episod de vlog! Mult succes!“, a anunțat jurata emisiunii Te Cunosc de Undeva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI