10 aug. 2019 | 18:21

Dezvăluiri cutremurătoare din trecutul Ancăi Serea. Ce s-a întâmplat cu primul soț al vedetei

Știri generale
Dezvăluiri cutremurătoare din trecutul Ancăi Serea. Ce s-a întâmplat cu primul soț al vedetei
Anca Serea și primul ei soț

Până să trăiască o frumoasă poveste de iubire cu cântărețul și compozitorul Adi Sînă, Anca Serea a fost căsătorită vreme lungă cu un alt bărbat. Din prima căsnicie, vedeta are doi copii. Din păcate, Anca ascunde o poveste tristă, care și-a lăsat amprenta asupra ei și a copiilor săi.

Anca Serea, mărturisiri despre primul ei soț

Anca Serea, frumoasa vedetă de televiziune ascunde în trecutul său momente grele, care au afectat-o enorm. Până să înceapă o relație cu fostul membru al trupei Akcent, Adrian Sînă, aceasta a fost căsătorită o bună perioadă de timp cu Filip Poplingher.

Anca și-a deschis sufletul și a povestit ce s-a întâmplat cu bărbatul care i-a fost alături vreme lungă.

Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent.

9 luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva”, a povestit Anca Serea, în urmă cu câțiva ani, potrivit cancan.ro.

Chiar dacă a urmat tratamente costisitoare în America și India, soțul Ancăi Serea a murit în anul 2010.

”Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, a mai povestit Anca Serea.

Anca Serea, mamă pentru a șasea oară

Din fericire, Anca Serea l-a cunoscut ulterior pe Adi Sînă, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire. Vedeta se pregătește să devină mamă pentru a șasea oară.

Anca Serea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Adi Sînă

Anca Serea, alături de Adi Sînă

Am considerat mereu că meseria de mamă este una dintre cele mai frumoase din lume și mi-am dorit dintotdeauna să am parte de cât mai mulți copii pentru că un copil este cea mai frumoasă realizare de pe această lume. Sunt sigură că și voi simțiți la fel, dar mi-am dorit să împărtășesc cu voi câteva dintre motivele pentru care ador să fiu mamă.

Mirosul de bebeluș Este inconfundabil. Pielea moale și catifelată care te îmbie să o miroși în permanență îți poate provoca dependența. Și nu are legătură cu produsele de curățare sau cu loțiunile de corp folosite.

Râsul de copil Nimic nu poate egala râsul cristalin, plin de inocență al unui copil. Și nu are legătură cu vârsta. Mă simt plină de energie când îl aud pe David râzând, dar și pe Moise”, a mărturisit Anca, pe blogul său.

Parteneri