Cum a ajuns Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor, acum 20 de ani. Ce s-a întâmplat la Prima TV

Cum a ajuns Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor, acum 20 de ani. Ce s-a întâmplat la Prima TV
Cronica Câșrcotașilor a împlinit 20 de ani! Cum a ajuns Șerban Huidu pare a show-ului?

Cronica Cârcotașilor se bucură de fani pe care îi ține ațintiți asupra televizioarelor de 20 de ani. Cum a ajuns Șerban Huidu să facă parte din cunoscutul show și cum a început totul?

Cum a ajuns Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor?

Cronica Cârcotașilor se bucură de 20 de ani de activitate! Pe 14 aprilie, emisiunea difuzată de Prima TV a împlinit 20 de ani, iar Șerban Huidu, omul care a venit cu această idee, se bucură de reușitele imense realizate de-a lungul timpului. Acesta susține că nu și-a închipuit niciodată că încercarea sa în televiziune va ajunge să facă istorie, devenind în cele din urmă una dintre cele mai longevive show-uri din România.

Totul a început cu un om și o colecție zdravănă a bâlbelor din TV. Sutele de mii de bâlbe se regăsesc în edițiile vechi ale Cronicii, alături de cele mai inedite apariții ale persoanelor publice din vremurile trecute și nu numai.

Cum a început totul? Cronica Cârcotașilor a împlinit 20 de ani de activitate
Cum a început totul? Cronica Cârcotașilor a împlinit 20 de ani de activitate

De asemenea, fanii iubesc la nebunie rubricile care nu s-au schimbat deloc în anii aceștia – Top rușinică, Vocea poporului sau Dansul Bebelușelor. Șerban și-a adus aminte și de unul din cele mai importante momente. Acesta a văzut la știri un reportaj despre un bărbat care își ducea copiii la școală într-o mașină pe care o refăcuse să încapă cât mai mulți elevi. Moderatorul a decis atunci să schimbe soarta oamenilor, așa că a făcut o campanie prin care românii puteau să doneze, iar cei de la Cronică au dublat banii și au cumpărat trei autobuze școlare pe care le-au dus în țară acolo un copiii mergeau kilometri buni pe jos.

„20 de ani de bâlbe, 20 de ani de râsete, 20 de ani de gafe, 20 de ani de întâmplări „

„20 de ani de bâlbe, 20 de ani de râsete, 20 de ani de gafe, 20 de ani de întâmplări care nu pot fi uitate. Pot fi revăzute toate la 20 de ani de Cronicaă Cârcotașilor. Din 13 aprilie, de luni până joi, la ora 23.00, iar vineri, de la ora 22.00, Prima TV va difuza ediții speciale pentru fiecare an pe care telespectatorii l-au trăit împreună cu Cronică Cârcotașilor. Totul a început cu un om și cu un papagal, s-au adăugat un cameraman, Pustiu’, un regizor, Mistretu’, și apoi totul a devenit istorie”
Șerban Huidu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI