Șerban Huidu revine la Cronica Cârcotașilor. Când începe emisiunea de la Prima TV

Șerban Huidu revine la Cronica Cârcotașilor. Când începe emisiunea de la Prima TV

Șerban Huidu va marca o revenire pe micul ecran, odată cu debutul celui mai nou sezon din Cronica Cârcotașilor. Emisiunea de divertisment marchează două decenii de existență, iar la pupitrul prezentatorilor se vor regăsi și alte vedete Prima TV. Ediția aniversară din acest an îl va readuce pe realizatorul TV și de radio în lumina reflectoarelor.

Șerban Huidu revine la Cronica Cârcotașilor

Emisiunea cu caracter satiric de pe Prima TV va marca o revenire, odată cu aniversarea a 20 de ani de existență. La masa „cârcotașilor” se va regăsi Șerban Hudu, Ioana Petric, remarcată în anii anteriori în rolul de „Bebelușă”, dar și Codruț Kegheș. Actorul e cunoscut publicului pentru personajul lui Cătălin Dezbrăcatu’.

Șerban Huidu revine la Cronica Cârcotașilor. Când începe emisiunea de la Prima TV
Șerban Huidu va reveni la Cronica Cârcotașilor, alături de Codruț Kegheș alias Dezbrăcatu’

Odată cu revenirea în emisiunea Cronica Cârcotașilor, Șerban Huidu a povestit cum a ajuns, cu mai bine de două decenii în urmă, să se afle la cârma acestui show care a căpătat o mare popularitate în rândul publicului român. Nu foarte mulți fani ai emisiunii știu că realizatorul TV și radio este un absolvent al Facultății de Economie Generală, din cadrul ASE București, însă n-a profesat niciodată în domeniu.

Când începe emisiunea de la Prima TV

„În anul 2000, atunci când pregăteam prima ediție a emisiunii, căutam un prezentator. Dintre toți cei care veniseră mi-am dat seama că nimeni nu înțelegea ce voiam eu să scriu. Așa am ajuns și prezentator la Cronica Cârcotașului. Nu mi-am închipuit niciodată că încercarea mea în media românească va ajunge să facă istorie și Cronica va deveni una dintre cele mai longevive emisiuni din România. La 20 de ani de Cronică aș vrea să vă aduc aminte că: „sunteti ceea ce priviți”, și-a amintit Șerban Hudiu, despre începuturile emisiunii de la Prima TV, potrivit paginademedia.ro.

Show-ul care în trecut îl avea ca prezentator și pe Mihai Găinușă va fi transmis începând cu 5 februarie 2020, de la ora 20:00. Cronica Cârcotașilor va fi difuzată la această oră, în fiecare miercuri.

„Am intenția de a da jos 6-7 kg și vreau să vorbesc cu Botezatu pentru a-mi schimba costumația. În rest, după atâția ani de Cronica Cârcotașilor noul este că suntem la fel.”, a adăugat și Codruț Kegheș, alias Cătălin Dezbrăcatu’, în spirit de glumă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI