Ce mesaj a scris Șerban Huidu pe coroana depusă la priveghiul Cristinei Țopescu. Emoționant

Ce mesaj a scris Șerban Huidu pe coroana depusă la priveghiul Cristinei Țopescu. Emoționant
Ce mesaj a scris Șerban Huidu pe coroana depusă la priveghiul Cristinei Țopescu

Trupul Cristinei Țopescu a fost depus în dimineața zilei de miercuri, 15 ianuarie, la capela Șerban Vodă, Cimitirul Bellu. Șerban Huidu s-a numărat printre cei care i-au adus jurnalistei un ultim omagiu. Ce mesaj a scris prezentatorul TV pe coroana depusă la priveghiul vedetei?

Ce mesaj a scris Șerban Huidu pe coroana depusă la priveghiul jurnalistei Cristina Țopescu?

Sicriul cu trupul Cristinei Țopescu a fost dus miercuri dimineață, 15 ianuarie, la capela Șerban Vodă, Cimitirul Bellu. Prezentatorul Cronicii de la Prima TV s-a numărat printre cei care au dorit să îi aducă jurnalistei un ultim omagiu. Îmbrăcat într-un costum negru, cu cămașă albă, cravată neagră și un palton închis la culoare, a venit, răvășit, la priveghiul colegei sale de breaslă.

Ce mesaj a scris Șerban Huidu pe coroana depusă la priveghiul Cristinei Țopescu. Emoționant
Foto: Click.ro

Omul de televiziune a adus o coroană cu flori, pe care era scris un mesaj emoționant. Pe o parte a panglicii era scris ”Sincere condoleanțe”, iar pe cealaltă: ”Cronica Cârcotașilor”, de unde se poate deduce că omagiul este din partea întregii echipe a emisiunii.

A aprins o lumânare, și-a luat rămas bun și a plecat

A aprins o lumânare la căpătâiul jurnalistei, și-a luat rămas bun și a ieșit din capelă. Înainte să se urce în mașină, Huidu a stat de vorbă cu o echipă de jurnaliști de la Prima TV, potrivit Cancan.

Trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat joi, 16 ianuarie. Ceremonia va avea loc la Crematoriul Uman Vitan Bârzești din București.

Carieră

Înainte de a fi indiferentă patronilor posturilor de televiziune din România, Cristina Țopescu a prezentat 12 ani ”Focus”, principalul jurnal de știri a televiziunii Prima TV. Prezenta ”Verde-n față”, un talk-show despre problemele societății, apoi a fost regăsită la Antena 3, dirijând emisiunea ”Dincolo de știri”.  În cele din urmă a ajuns la Canal 33. Jurnalista a făcut parte și din echipa de comunicare a Ministerului Sănătății.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI