Cum a ajuns să arate Nicoleta Luciu, după ce s-a retras din televiziune. Schimbare uriașă

Nicoleta Luciu arată demențial, iar după ce s-a spus că și-a făcut o nouă operație, vedeta a revenit să le arate fanilor cât de mult s-a transformat. Față de momentele în care își făcea apariția în fața camerelor de filmat, aceasta e cu mult schimbată, mai ales că înainte de orice este o mămică foarte responsabilă. De câțiva ani s-a mutat cu totul la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul său, omul de afaceri Zsolt Csergo, fiind foarte implicată în creșterea celor patru copii ai săi.

Așa arată în prezent Nicoleta Luciu, după ce s-a retras din televiziune

Cum a ajuns să arate Nicoleta Luciu, după ce s-a retras din televiziune. Schimbare uriașă
Vedeta s-a transformat total și așa arată în prezent, în luna noiembrie 2019

O perioadă au existat tot soiul de zvonuri, legate de modul în care a ajuns să arate fosta vedetă Playboy. Nicoleta Luciu nu pare să se fi ascuns niciodată și a recunoscut chiar ea că, în anii care au trecut, a simțit cum pierde lupta cu kilogramele. Acum pare să își fi revenit total la formele pe care le avea înainte de retragerea din lumea televiziunii, pentru că cele mai noi poze cu Nicoleta Luciu au ajuns să facă furori în mediul online.

Vedeta a postat o serie de imagini, pe conturile sale de pe rețelele sociale, în care face reclamă la câteva piese de mobilier. Pentru această apariție a purtat o rochie roșie, foarte decupată. Modelul articolului vestimentar i-a pus formele în valoare, iar vedeta și-a accesorizat ținuta și cu o pereche de pantofi stiletto, argintii. Odată cu retragerea din televiziune, Nicoleta Luciu a început să fie tot mai activă în mediul online și face promovează foarte multe produse. Printre preferințele sale de recomandări în materie de frumusețe se numără și vizitele în diverse cabinete, la esteticiană, acolo unde vedeta ajunge des pentru tot soiul de procedur, potrivit cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI