Nicoleta Luciu şi-a făcut o nouă operaţie! Nicio vedetă din România nu şi-a mai făcut asta

Nicoleta Luciu şi-a făcut o nouă operaţie! Nicio vedetă din România nu şi-a mai făcut asta
Nicoleta Luciu şi-a făcut o nouă operaţie

Nicoleta Luciu are grijă de frumusețea ei și nu se uită la bani când vine vorba să își facă o nouă intervenție. La 39 de ani, are un fizic de invidiat, dar a făcut multe sacrificii și a investit timp și bani în corpul ei. Vedeta a trecut recent pe la stomatolog pentru a-și îmbunătăți aspectul danturii. Nicio vedetă din România nu şi-a mai făcut asta până acum.

Nicoleta Luciu şi-a făcut o nouă operaţie

Și-a făcut implanturi cu silicon, și-a mărit posteriorul cu propria grăsime, a retușat pe unde se mai putea retușa, iar acum a venit rândul să umble și la dinți. Nicoleta Luciu a fost la stomatolog pentru o nouă operație. Vedeta și-a alungit dinții cu 2,5 milimetri și a avut ulterior probleme cu vorbitul.

„Eu săptămânal vin în Bucureşti pentru dantură. Mi-am făcut detartraj, albire, mi-am alungit dinţii. Am avut primele zile probleme cu rostirea literei s, dar a trecut, sunt foarte bine”, a mărturisit Nicoleta Luciu, care din 2013 s-a mutat la Miercurea Ciuc pentru a se dedica vieții de familie.

Medicul care s-a ocupat de dantura Nicoletei Luciu a oferit detalii despre procedura prin care a trecut vedeta și a dezvăluit cât costă o astfel de intervenție.

„Se pot alungi dinţii în mai multe moduri. În loc de faţete dentare se poate opta pentru faţetare din compozit. Această tehnică nu obligă pacientul să îşi şlefuiască dinţii atât de mult încât să îi distrugă. Nicoleta şi-a făcut cei patru dinţi din faţă, de sus. Cam 2,5 milimetri i-a alungit, iar procedura pentru fiecare dintre ei este 80 de euro, în total a costat cam 400 de euro”, a declarat Aldo Vittorio Novello.

Alungirea dinților este un procedeu prin care incisivii centrali superiori sunt măriți cu maximum 5 milimetri cu ajutorul materialelor foto-polimerizabile. Dinții sunt mai întâi șlefuiți, apoi se aplică pe ei materiale foto-polimerizabile, care se cimentează.