Cum a ajuns să arate Ghiță de la Survivor. Vedeta Kanal D este de nerecunoscut

Cum a ajuns să arate Ghiță de la Survivor. Vedeta Kanal D este de nerecunoscut
Cum a ajuns să arate Ghiță de la Survivor. Vedeta Kanal D este de nerecunoscut. Sursa foto: kanald.ro

Ghiță de la Survivor România este de nerecunoscut. Faimosul s-a schimbat mult după ce a fost eliminat din show-ul TV. Ghiță a devenit celebru și datorită apropierii de Grațiela, soția lui Andrei Duban, în timpul concursului.

Cum arată acum Ghiță de la Survivor. Vedeta Kanal D, de nerecunoscut

Ghiță Balmuș este de nerecunoscut. Faimosul s-a îngrășat foarte mult de la întoarcerea sa de la Survivor România. Ghiță a slăbit 14 kilograme în Republica Dominicană, iar de când a ajuns acasă s-a îngrășat 20 de kilograme.

Astfel, Ghiță Balmuș avea când a ajuns la Survivor România 81,2 kilograme, iar la momentul eliminării cântărea doar 67,2 kg. În prezent, Faimosul Ghiță cântărește nu mai puțin de 86,5 kg, ceea ce înseamnă un surplus de aproape 20 de kilograme într-o singură lună. transformarea este vizibilă mai ales la nivelul abdomenului. Ghiță Balmuș a trecut de la statulul de bărbat slab la cel de bărbat grăsuț.

Ghiță și Grațiela Duban la Survivor România
Ghiță și Grațiela Duban la Survivor România. Sursa foto: cancan.ro

Ghiță a anunțat că se pune pe slăbit

Întrucât este de meserie antrenor de fitness, Ghiță știe exact ce are de făcut pentru a reveni în formă. De altfel, Ghiță a anuțat pe pagina lui de socializare că va începe un program de 30 de zile pentru a scăpa de surplusul de greutate și pentru a reveni la forma pe care o avea altădată.

După o lună de zile de la eliminarea mea de la Survivor România, corpul meu a suferit câteva transformări majore. Vreau sa împărtășesc aceasta experiență cu voi deoarece este pentru prima dată în cei 27 de ani ai mei când sunt atât de “gras” (așa cum îmi spun cei din jur).

Ghiță, apropiere suspectă de Grațiela Duban în timpul survivor România

Ei bine, acest lucru pentru mine devine provocator deoarece acum pot înțelege starea de spirit și sănătate a multor clienți de-ai mei, dar cel mai important lucru care lipsește și vreau să o redobândesc este MOTIVAȚIA! Urmează ca după aceasta perioadă sa fac o transformare deoarece acest stil de viața îmi displace. #30dayschallenge”, a scris Ghiță de la Survivor pe contul lui de socializare.

Ghiță Balmuș a rîmas în memoria telespectatorilor pentru că în timpul concursului TV s-ar fi apropiat mai mult decât trebuie de Grațiela, soția lui Andrei Duban. Cei doi au susținut tot timpul că nu au o relație, ci că sunt doar prieteni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI