25 mart. 2020 | 14:41

Grațiela, despre adevărata relația cu Ghiță de la Survivor. Ce i-a recunoscut lui Cosmin Cernat

Știri generale
Grațiela, despre adevărata relația cu Ghiță de la Survivor. Ce i-a recunoscut lui Cosmin Cernat
Grațiela Duban, primele declarații după ce a aflat că pleacă acasă

E greu să acoperi gura lumii și poate că cea mai înțeleaptă abordare ar fi nici să nu încerci s-o faci. Grațiela Duban a fost eliminată de la „Survivor România” și, cum era de așteptat, a fost luată la întrebări de Cosmin Cernat. Dacă a adus sau nu lumină în ce s-a speculat despre ea și Ghiță e foarte greu de apreciat.

Zâmbet sau grimasă la Andrei Duban?

Există o teorie care spune că o femeie și un bărbat nu pot să fie doar prieteni. Teoria a fost infirmată de „n” ori, de-a lungul timpului, iar Grațiela Duban vine să confirme o dată în plus acest lucru. Bineînțeles că, odată aflată în fața computerului lui Cernat, Grațiela a trebuit să răspundă tirului de întrebări ale moderatorului, care sunt, de fapt întrebările publicului.

„A fost sau nu a fost ceva între ea și Ghiță”, iată întrebarea publicului și a lui Andrei, soțul Grațielei, deopotrivă. Paranteză: prezent și el, via online, la discuția moderată de Cernat, Andrei încerca să pară zâmbitor și detensionat, dar era evident că până și el, în ciuda faptului că-și cunoștea soția foarte bine, a avut (și, poate, încă mai are) momente de dubii în această privință. Mai ales că Grațiela arată cum arată!

„Dacă nu deschideai tu subiectul asta, îl deschideam eu. Ce bine!”, a spus Andrei Duban, al cărui zâmbet bătea mai degrabă în grimasă.

Andrei Duban: "A fost sau nu a fost? Aceasta-i întrebarea"

Andrei Duban: „A fost sau nu a fost? Aceasta-i întrebarea”

„Nu știu dacă înțelegi ce vreau să zic. Marea bombă o să vină”

„Ghiță este ca fratele meu mai mic. Nu-mi fac griji pentru el. O să se descurce. Știe exact ce are de făcut. Apropierea mea de Ghiță s-a produs într-o noapte în care el mi-a mărturisit un lucru foarte intim despre el. Sunt sigură că o să-l facă public în curând, însă pot să te asigur că poate să fie și Miss Univers în fața lui Ghiță, el nu o să se uite la nicio femeie. Nu știu dacă înțelegi ceea ce vreau să zic? Este inofensiv pentru femei. Marea bombă o să vină. O să explice.”, a spus Grațiela.

Replică la care Cosmin Cernat a mai băgat o dată bățul prin gard și a spus că e curios ce o să spună Ghiță despre acel moment intim, când o să iasă.

Grațiela a fost toată numai un zâmbet, foarte stăpână pe sine, semn că nu are nimic de ascuns și că nu-i este frică de viitoarele declarații ale lui Ghiță.