Cum a ajuns să arate Claudia Pătrășcanu, la două luni după ce a anunțat divorțul. E de nerecunoscut

Cum a ajuns să arate Claudia Pătrășcanu, la două luni după ce a anunțat divorțul. E de nerecunoscut
Claudia Pătrășcanu, un nou război cu Gabi Bădălău. Ce se întâmplă cu divorțul atât de așteptat

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au încheiat povestea de iubire cu un divorț răsunător. La două luni de la eveniment, Claudia este de nerecunoscut. Artista a slăbit îngrozitor de mult într-un timp record iar acum se laudă cu o talie de viespe și cu dimensiuni de fotomodel.

Claudia Pătrăşcanu a slăbit enorm şi e total schimbată

Cântăreța e plin proces de divorț cu tatăl celor doi copii ai săi, Gabi Bădălău, cunoscut drept crai de Dorobanți, pe motiv că acesta ar fi înșelat-o. Însă, tot acest proces și-a pus drastic amprenta asupra siluetei vedetei. Claudia e conștientă de faptul că a slăbit extrem de mult, iar în acest sens urmează un program de tonifiere care să o ajute să ajungă la cea mai bună formă a ei.

Claudia Pătrășcanu a început un program personalizat cu celebra Carmen Fit, antrenoarea vedetelor care a convins-o să urmeze o dietă echilibrată şi să facă multe exerciţii de tonifiere fără să iasă din confortul casei sale.

Claudia Pătrașcanu a slăbit enorm de mult
Claudia Pătrașcanu a slăbit enorm de mult

„Multumesc pentru regimul perfect! Am nevoie de timp pentru fitness și menținere!”, a notat Claudia Pătrăşcanu pe Facebook arătându-le fanilor noua ei siluetă.

Claudia Pătrăşcanu și-a deschis propria afacere cu haine

Odată cu vestea divorțului, s-a aflat, artista și-a luat cei doi băieți, Gabriel Mihail (4 ani şi 10 luni) şi Nicolas (2 ani şi 8 luni) și s-a mutat la mama ei, părăsind locuința de lux în care locuia cu Gabriel Bădălău. Iar pentru a-și ocupa timpul și a-și întreține copii, artista și-a deschis și o afacere cu haine, unde chiar ea este modelul. Problema este că artista este nevoietă mereu să facă naveta de la Constanța, unde locuiește acum, la București, însă ea spune că este fericită.

Claudia Pătrășcanu și-a lansat o afacere cu haine și le arată fanilor de pe Instagram noutățile din colecție
Claudia Pătrășcanu și-a lansat o afacere cu haine și le arată fanilor de pe Instagram noutățile din colecție

„Pe lângă business-ul meu cel mai important, adică muzica, m-am gândit că trebuie să îmi ocup chiar tot timpul, să fac și altceva. M-am gândit la treaba asta cu hainele, pentru că mereu mi-a plăcut să pozez, să mă îmbrac. Poți să te îmraci și mai accesibil și să arăți foarte mișto.

„Vă aștept cu drag în magazinul meu online Magic Woman Style, dedicat femeilor, care îmbracă viața în culori”, a declarat Claudia Pătrașcanu.