Ce spune Amalia Năstase despre Ilie Năstase, la 9 ani de la divorț. Așa ceva, mai rar se întâmplă

Ce spune Amalia Năstase despre Ilie Năstase, la 9 ani de la divorț. Așa ceva, mai rar se întâmplă
Ce spune Amalia despre Ilie Năstase, la 9 ani de la divor?

Amalia Năstase a evitat până acum să dea declarații mai complexe despre divorțul de Ilie Năstase și de viața fără tatăl copiilor săi. Iată ce a spus vedeta despre fostul soț, dup 9 ani de la divorț!

Amalia Năstase, despre divorțul de Ilie Năstase

Chiar dacă s-au făcut deja nouă ani de când au decis că le e mai bine separat, cei doi foști soți au continuat să aibă relații bune, de dragul copiilor și nu numai. Amalia încă vorbește cu admirație și considerație față de tatăl copiilor săi. Cu toate că ambii și-au refăcut viețile amoroase, au continuat să se susțină și să aibă o comunicare bună. De asemenea, Ilie a avut perioade grele alături de fostele sale iubiri, dar pe primul loc s-a aflat mereu cea care i-a dăruit două fete. Amalia a și recunoscut faptul că îi va fi mereu recunoscătoare pentru ascensiunea sa din societate care a venit odată cu numele Năstase. Mai mult decât atât, bruneta provine dintr-o familie săracă, iar mariajul cu celebrul fost sportiv i-a întins o mână către lumea bună, motiv pentru care îi va fi mereu recunoscătoare fosutlui soț.

„Cred că ce am făcut eu în mariajul cu Ilie Năstase m-a ajutat în viață. Tot din trecutul meu m-a adus unde sunt azi. Poți fi cu un om cunoscut, dar dacă ajungi cu el undeva și ești plantă, nu te ajută cu nimic. Eu am reconstruit de la zero multe lucruri în viața mea, inclusiv reputații și la rândul meu am fost ajutată de foarte mulți oameni să cresc și să merg mai departe. Iar pentru asta, m-am bazat pe educația de acasă și pe sacrificiile pe care părinții mei le-au făcut pentru mine”
Amalia Năstase

 Amalia, dezvăluiri despre divorțul de Ilie Năstase
Amalia, dezvăluiri despre divorțul de Ilie Năstase

„Îl respect foarte mult”

„Când ai copii împreună cu cineva, vei fi mereu apropiat de persoana respectivă. Eu îl respect foarte mult pe Ilie și cred că, în afară de Ion Țiriac, sunt singura persoană care știe cu adevărat cât de valoros este el ca imagine pentru România. Orice imagine ar avea el prin presa de aici, nu poate șterge un milimetru din dragostea cu care e văzut în străinătate. În legătură cu fetele, el se vede mereu cu ele și le iubește foarte mult. Se mândrește cu ele și ele sunt foarte mândre că sunt fetele primului număr 1 mondial din istoria ATP-ului”
Amalia Năstase (Sursa: click.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe