Cum arătau Simona și Ion Dichiseanu, în urmă cu 34 de ani când s-au cunoscut. Cântăreața arăta ca o păpușă

Cum arătau Simona și Ion Dichiseanu, în urmă cu 34 de ani când s-au cunoscut. Cântăreața arăta ca o păpușă
Cum arătau Simona și Ion Dichiseanu, în urmă cu 34 de ani când s-au cunoscut?

Cum arătau Simona Florescu și Ion Dichiseanu, în urmă cu 34 de ani? Lumea o confunda pe cântăreață cu Angela Similea.

Cum arătau Simona și Ion Dichiseanu, în urmă cu 34 de ani?

Actorul Ion Dichiseanu (n. 20 octombrie 1933, Adjud, Putna, România – d. 20 mai 2021, București, România) și Simona Florescu (51 de ani) – fostă Dichiseanu, s-au cunoscut, în 1985, la Galați, unde artista participa la un concurs de interpretare. Dragoste la prima vedere…cine ar fi crezut? Simona l-a cucerit pe loc, așa că diferența de vârstă dintre cei doi nu a reprezentat o piedică nici la început și nici pe parcursul celor 22 de ani de relație.

La ceva vreme s-au cununat civil și doi ani mai târziu au făcut nunta. De altfel, legat de ultimul eveniment, Simona Florescu a povestit pentru Viva! că a aflat ce vârstă are Ion Dichiseanu tocmai la starea civilă.

”N-am știut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit”

„Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa. Vârsta nu trebuie să fie un impediment. Sunt oameni care, la vârsta la care s-a căsătorit Dichi sunt rablagiţi rău de tot, dar sunt şi oameni în vârstă care sunt foarte atenţi cu ei, grijulii şi nu trec degeaba prin viaţă.

Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătran”, a povestit artista. Solista a renunțat pe atunci la studii și cariera muzicală.

De ce era confundată cu Angela Similea?

Simona Dichiseanu arăta precum o păpușă în tinerețe. Mai exact, în anii ’80, pe când avea 16 ani, foarte multe tinere se coafau în stilul Angelei Similea, printre care și Simona, drept pentru care aducea perfect cu celebra interpretă de muzică ușoară.

Cum arătau Simona și Ion Dichiseanu, în urmă cu 34 de ani când s-au cunoscut. Cântăreața arăta ca o păpușă
Ion și Simona Dichiseanu

Cu toate că trecerea timpului este inevitabilă, iar calitățile fizice revin în planul doi, cântăreața tot întoarce toate privirile atunci când iese pe stradă. Fără nicio operație estetică, singurele riduri sunt cele formate datorită zâmbetelor. Cât despre trup, aici este clar că poate concura din nou la competiția din Galați, cea datorită căreia l-a întâlnit pe Dichiseanu.

Urmăriți Playtech.ro și pe