Cum a ajuns să arate azi fostul ginere al lui Traian Băsescu. Bodo, de nerecunoscut FOTO

Fostul ginere al lui Traian Băsescu pare să se fi reinventat după despărțirea de Ioana, fiica cea mare a fostului lider al țării. Bodo, pe numele său real Bogdan Marin, este de nerecunoscut în momentul de față și a fost invitat, în această joi, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Telespectatorii au putut afla și cu ce se ocupa solistul trupei Proconsul, în prezent.

Cum a ajuns să arate azi Bodo, fostul ginere al lui Traian Băsescu

Cum a ajuns să arate azi fostul ginere al lui Traian Băsescu. Bodo, de nerecunoscut
Bodo, fostul ginere al lui Traian Băsescu a făcut o colaborare muzicală cu Lora

Solistul de la Proconsul a fost invitat „La Măruță”, iar când se afla în platoul de filmare de la PRO TV le-a dezvăluit telespectatorilor că are un nou proiect muzical. În acest sens, și-a făcut simțită prezența și cântăreața, spre surpriza fanilor din fața micilor ecrane. Cei doi au interpretat melodia „Prea târziu”, iar clipul oficial poate fi urmărit și-n continuare.

Colaborarea dintre trupa Proconsul și Lora e una neașteptată, mai ales că Bodo s-a ferit ceva timp să mai apară în lumina reflectoarelor, după ce s-a zvonit că și-ar fi schimbat religia și s-ar fi pocăit. În prezent, artistul este total schimbat față de cum și-l aminteau cei din public, mai ales din perioada în care acesta a fost însurat cu Ioana Băsescu. Mai mult, Bodo și-a lăsat atât parul, cât și barba, ceva mai lungi, și se poate observa și că acesta a îmbătrânit cu mult, afișându-se cu o podoabă capilară grizonată.

La cei 51 de ani, artistul din trupa Proconsul pare să își fi dorit o colaborare cu o voce feminină de la noi, de aceea a cooptat-o pe Lora. A dezvăluit toate acestea în emisiunea lui Cătălin Măruță. Noul single a fost lansat pe data de 6 noiembrie, având un real succes la public. Atunci când a fost contactată pentru o asemenea colaborare, răspunsul cântăreței nu a întârziat să apară, Lora acceptând de îndată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI