Cum a ajuns să arate azi fostul ginere al lui Traian Băsescu. Bodo, de nerecunoscut FOTO

Autor: Madalina Moraru - 17:47, 07 nov. 2019

Fostul ginere al lui Traian Băsescu pare să se fi reinventat după despărțirea de Ioana, fiica cea mare a fostului lider al țării. Bodo, pe numele său real Bogdan Marin, este de nerecunoscut în momentul de față și a fost invitat, în această joi, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Telespectatorii au putut afla și cu ce se ocupa solistul trupei Proconsul, în prezent.

Cum a ajuns să arate azi Bodo, fostul ginere al lui Traian Băsescu

Cum a ajuns să arate azi fostul ginere al lui Traian Băsescu. Bodo, de nerecunoscut
Bodo, fostul ginere al lui Traian Băsescu a făcut o colaborare muzicală cu Lora

Solistul de la Proconsul a fost invitat „La Măruță”, iar când se afla în platoul de filmare de la PRO TV le-a dezvăluit telespectatorilor că are un nou proiect muzical. În acest sens, și-a făcut simțită prezența și cântăreața, spre surpriza fanilor din fața micilor ecrane. Cei doi au interpretat melodia „Prea târziu”, iar clipul oficial poate fi urmărit și-n continuare.

Colaborarea dintre trupa Proconsul și Lora e una neașteptată, mai ales că Bodo s-a ferit ceva timp să mai apară în lumina reflectoarelor, după ce s-a zvonit că și-ar fi schimbat religia și s-ar fi pocăit. În prezent, artistul este total schimbat față de cum și-l aminteau cei din public, mai ales din perioada în care acesta a fost însurat cu Ioana Băsescu. Mai mult, Bodo și-a lăsat atât parul, cât și barba, ceva mai lungi, și se poate observa și că acesta a îmbătrânit cu mult, afișându-se cu o podoabă capilară grizonată.

La cei 51 de ani, artistul din trupa Proconsul pare să își fi dorit o colaborare cu o voce feminină de la noi, de aceea a cooptat-o pe Lora. A dezvăluit toate acestea în emisiunea lui Cătălin Măruță. Noul single a fost lansat pe data de 6 noiembrie, având un real succes la public. Atunci când a fost contactată pentru o asemenea colaborare, răspunsul cântăreței nu a întârziat să apară, Lora acceptând de îndată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI