Monica Bârlădeanu, declarație controversată, la PRO TV: „Sunt însărcinată! Nici să nu te gândești!”

Monica Bârlădeanu, declarație controversată, la PRO TV: "Sunt însărcinată! Nici să nu te gândești!"

Monica Bârlădeanu a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV și a luat pe toată lumea din surprindere în momentul în care a spus că este însărcinată. A fost vorba doar despre o glumă, o aluzie făcută cu privire la zvonurile din ultimii ani, potrivit cărora actrița ar fi însărcinată.

Monica Bârlădeanu: „Sunt însărcinată! Nici să nu te gândești!”

Monica Bârlădeanu interpretează rolul Carlei în serialul Vlad, difuzat de postul de televiziune Pro Tv în fiecare luni, de la ora 20:30. În ultimul episod, Carla îi spune lui Ștefan Dragomir, soțul Elizei, că este însărcinată, făcând situația să devină și mai tensionată. La doar trei zile după difuzarea episodului, Cătălin Măruță a invitat-o în platoul emisiunii sale pe Monica Bârlădeanu.

„Lumea mă oprește și mă întreabă pe stradă cum merge sarcina. Le spun că bine, na, mă uit așa la ei și ce să le spun? Asta e, merg așa acum”, i-a spus Monica Bârlădeanu lui Cătălin Măruță. Ulterior, actrița a glumit cu asistenții de platou: „Nici să nu te gândești, sunt însărcinată! Sunt însărcinată! Te spun lui Ștefan și te întinde pe pâine!”

Monica Bârlădeanu interpretează rolul Carlei în serialul Vlad
Monica Bârlădeanu interpretează rolul Carlei în serialul Vlad

A fost vorba, de fapt, despre o aluzie la zvonurile apărute în ultimii ani cu privire la faptul că actrița ar fi însărcinată. În anul 2017, presa a scris că Monica Bârlădeanu ar fi însărcinată, după ce vedeta s-a stabilit pentru o perioadă în Statele Unite ale Americii.

„Ca femeie nu poţi să faci copil cu orice iresponsabil, că doar n-am trăit degeaba să nu fi învăţat nimic. Rochia roz era umflată de vânt… Doamne fereşte! Nu sunt însărcinată, cu cine naiba să fiu”, a declarat Monica Bârlădeanu la acea vreme.

Despre rolul pe care îl joacă în serialul Vlad, actrița a spus: „Eu nu am jucat niciodată o femeie frumoasă. În sfârșit, pot să fiu eu… pot să port o rochie, un decolteu. Carla este mult mai exuberantă și mai generoasă cu expunerea, dar m-am bucurat că nu mai trebuie să mă mai pocesc în vreun fel, cu șuvițe prost făcute sau cu păr creț sau cu niște rochii-sac.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI