Cum a ajuns să arate Adele, după ce a slăbit 38 de kilograme. Fanii abia o mai recunosc

Cum a ajuns să arate Adele, după ce a slăbit 38 de kilograme. Fanii abia o mai recunosc
Cum a ajuns să arate Adele, după ce a slăbit 38 de kilograme. Fanii abia o mai recunosc

Adele s-a transformat total. În decembrie, artista în vârstă de 31 de ani și-a șocat fanii când a postat o imagine cu ea mult mai slabă. Acum, o fostă antrenoare spune secretele slăbirii ei, nu mai puțin de 38 de kilograme.

Cum a ajuns să arate Adele, după ce a slăbit 38 de kilograme

Antrenoarea lui Adele, pe nume Camila, a dezvăluit că artista bea sucuri verzi, iar mesele ei au avut un aport de 1000 de calorii pentru a slăbi. ”Se antrenează mult, dar cred că 90 la sută din rezultat se datorează dietei. E o vorba despre o dietă bună. Prima săptămână e intensă, sucuri verzi și doar 1000 de calorii. Nu arată prea slabă, arată perfect”, a declarat antrenoarea.

Adele e de nerecunoscut

Camila a antrenat-o prima dată pe Adele când a cunoscut-o printr-o prietenă comună. ”Nu știam prima dată că e ea, dar știam că seamănă cu ea”, își amintește aceasta. Recent, Adele a fost a fotografiată la o ieșire la plajă alături de prietenul Harry Styles. În imagini, aceasta și-a arătat figura slim. ”A ajuns în punctul în care nu se mai simțea bine. Știa că trebuie să schimbe ceva, pentru că își dorea să fie cea mai sănătoasă mamă”, a declarat o sursă apropiată.

Adele, care are un fiu în vârstă de șapte ani, pe nume Angelo Adkins, cu fostul său soț, Simon Konecki, a vrut să-și transforme viața în bine. ”Toată această ”călătorie” a slăbitului a fost pentru că și-a dorit să fie mai sănătoasă”, a continuat sursa. ”Nu a fost despre pierderea kilogramelor. A slăbit pentru că nu mai bea și a mănâncă hrană mai sănătoasă. Dar acum adoră transformarea. Este mult mai încrezătoare, se îmbracă diferit și pare mai fericită ca niciodată. Cât despre muzica sa, fanii se pot aștepta la piese noi mai devreme: ”Chiar aproape de sfârșitul acestui an”, mai dezvăluie sursa. ”Anul trecut a fost o perioadă grea pentru ea. E pregătită acum să împărtășească acum cu fanii săi munca sa”.