Ce muzică ascultă copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță. Mama lor nu este prima în topul preferințelor

Ce muzică ascultă copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță. Mama lor nu este prima în topul preferințelor
Ce gusturi muzicale au copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță

Noul vlog al fetiței cuplului format din Andra și Cătălin Măruță e presărat cu de toate. Micuții au fost în cea mai bună formă în ultimul clip filmat alături de de mama lor. Ce gusturi muzicale au aceștia și ce vedete preferă?

Ce muzică ascultă copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță?

Micuții Andrei și ai lui Cătălin Măruță sunt extrem de carismatici și foarte amuzanți. Cei care îi urmăresc săptămână de săptămână pe canalul de YouTube al Evei sunt foarte încântați de glumele micuților și de personalitățile care deja își fac apariția. De data aceasta, Eva Show a adus în atenția fanilor săi un clip în care este alături și de mama ei. Andra a primit cereri nenumărate în comentariile de pe platforma în cauză pentru a apărea într-unul din video-uri alături de familia sa. Andra, Cătălin, David și Eva au lăsat Bucureștiul pentru un weekend și au plecat la munte.

 

View this post on Instagram

 

Muzica de ieri si de azi: mami si tati versus Eva & David! Episod nou pe canalul EVA Maria Maruta ( youtube )??‍?‍?‍?

A post shared by Andra (@andra) on

În drum spre liniște și relaxare, au ales să joace câteva jocuri pentru ca micuții să nu se plictisească. Una din provocările părinților a fost ca ei să asculte și piesele anilor trecuți, piese pe care cei cărora le-au dat viață au copilărit. Din păcate, Eva și David nu au fost deloc încântați de muzică, așa că au rămas la gusturile noii generații: Dorian Popa, Jo și 5 Gang. Pe lângă artișii de la noi, și-au făcut loc și piese renumite din afară, extrem de cunoscute pe Tik Tok, noua platformă pe care cei doi și-au făcut cont.

„Am emoții!”

Eva și David se pot considera niște copii norocoși, pentru că pot vorbi ori de câte ori cu vedetele de la noi, dat fiind faptul că au părinți renumiți. Copiii Andrei și ai lui Măruță au ales să vorbească la telefon cu Dorian, Jo și Selly și Dia (5Gang).

După ce le-au ascultat piesele, au dorit să le spună câteva vorbe celor pe care îi admiră.  „Eu vreau Dorian! Mă doare burta pentru că îl sunăm pe Dorian Popa. Am emoții”, a mărturisit Eva. „Cred că o să zică la început ! Amândoi să vorbim, amândoi! Ai numărul lui?”, a întrebat David.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI