29 iul. 2021 | 20:17

Cum a ajuns să afle fiica Ioanei Ginghină că aceasta a pozat în Playboy. „Nu voiam să o ia nimic prin surprindere”

Monden
Cum a ajuns să afle fiica Ioanei Ginghină că aceasta a pozat în Playboy.
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre fiica ei. Cum a aflat despre pictorialul din Playboy

Ioana Ginghină se înțelege extrem de bine cu fiica ei, dar vedeta a fost nevoită să abordeze un subiect mai delicat, anume apariția sa în revista Playboy. Aceasta și-a luat inima în dinți și a vorbit cu Ruxi despre trecutul său.

Cum a aflat fiica Ioanei Ginghină despre pictorialul în Playboy. Actrița a ținut să se afle de la ea

Ruxi o să împlinească 13 ani în curând, așa că Ioana Ginghină a vrut să își pregătească fiica de momentul în care fotografiile ei din Playboy ar fi ajuns în atenția sa. Ținând cont că actrița are o relație specială cu fata ei, aceasta a preferat să îi mărturisească totul.

Mulți copii au acces nelimitat la internet în zilele noastre, așa că actrița și-a dorit ca fiica ei să știe despre pictorialul din Playboy înainte de a fi luată prin surprindere, mai ales pentru că multe subiecte au apărut în atenția publicului după ce Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au anunțat că divorțează.

„I-am spus din proprie inițiativă acum vreo doi ani. Știam că, odată cu divorțul, vor apărea multe titluri și nu voiam să o ia nimic prin surprindere. A fost o discuție foarte normală.”, a mărturisit Ioana Ginghină pentru revista Viva!.

Ioana Ginghină: ‘Nu pot spune că a fost ușor’

Ioana Ginghină și-a găsit liniștea după divorț! Vedeta iubește din nou și se pregătește să ducă relația pe care o are cu partenerul său la un alt nivel, dar nimic nu o să schimbe legătura puternică pe care o are cu fiica sa, Ruxi.

„Nu pot spune că a fost ușor, dar nici foarte greu. Am făcut tot ce mi-a stat în putință să înțeleagă că ea este pe primul loc pentru mine și nimeni și nimic nu va schimba asta.

Și, sincer, Ruxi a fost partenera mea de distracție timp de 8 luni. Am călătorit, ne-am plimbat, am mers la festivaluri, la concerte, așa încât să simtă că iubirea mea Pentru ea este necondiționată.

Când a apărut Cristi, deja știa că nimeni nu ne poate lua ceea ce este între noi, așa că a fost foarte relaxată.”, a spus Ioana Ginghină.

Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica ei. Ce a transmis actrița

Mai mult, între actriță și copilul său nu există conflicte, mai ales pentru că Ioana Ginghină are o abordare extrem de sănătoasă atunci când vine vorba despre divergențele ce pot să apară într-o relație mamă-fiică.

„Nu avem conflicte, chiar nu avem. Discutăm tot ceea ce ar putea deveni un conflict. Negociem tot, astfel încât să ajungem la un numitor comun și câștigător de ambele părți.

Nu ne reproșăm nimic una alteia.

O iubesc foarte mult, și ea știe asta. Și mai știe ceva ce îi spun în fiecare zi. Ea mă învață zilnic să fiu mamă.”, a mai spus vedeta pentru publicația menționată mai sus.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Zodiile cele mai harnice. Perfecționiste, dar au și un cusur
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Capital.ro
Ingredientul banal care îți face mobila din bucătărie să strălucească. Trucuri pentru curățenia de Paște
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro