Cum a ajuns o tânără în mașina de spălat. Pompierilor nu le-a venit să creadă

Cum a ajuns o tânără în mașina de spălat. Pompierilor nu le-a venit să creadă
Studentă britanică blocată în maşina de spălat

După ce a rămas blocată în maşina de spălat rufe, o tânără a devenit celebră în întreaga lume. Pompierii care au ajuns la faţa locului pentru a o salva pe tânără au rămas fără cuvinte. Cum s-a întâmplat totul, de fapt?!

O tânără din Marea Britanie a rămas blocată în maşina de spălat

Dacă de obicei animalele de companie ajung în maşina de spălat rufe, iată că se poate întâmpla şi unui adult. Cazul unei studente din Marea Britanie blocată în aparat face înconjurul lumii. Totul s-a petrecut după ce autorităţile britanice au anunţat noile restricţii cu privire la pandemia de coronavirus, printre care şi interzicerea vizitelor. Supărate că nu mai pot petrece cu alţi prieteni, Lydia şi Rosie au decis să consume nişte alcool, fără să ştie că ceea ce avea să urmeze va deveni viral.

Ameţită de alcool, Rosie i-a promis colegei sale că, dacă se îmbată şi ea, se va băga în maşina de spălat. Zis şi făcut!

“Mi-a spus să intru și, ce să fac, am intrat. M-am ţinut de cuvânt. Iniţial, am zis că nu încap, dar am găsit o variantă de a-mi îndoi picioarele şi am reuşit. Când am vrut să ies, am realizat că am făcut o mare prostie”, a povestit studentă, conform Metro.co.uk.

Din cauza modului în care îşi îndoise picioarele, aceasta nu a mai putut fi scoasă de acolo, motiv pentru care colega sa a sunat imediat la pompieri.

“Bună! S-ar putea să sune cam ciudat, dar prietena mea este blocată în mașina de spălat”, a fost apelul.

Trei pompieri s-au chinuit să o salveze pe studenta britanică blocată în maşina de spălat
Trei pompieri s-au chinuit să o salveze pe studenta britanică blocată în maşina de spălat

Trei pompieri s-au chinuit minute în şir pentru a o scoate pe tânăra din maşină

Ajunşi în apartamentul studentelor, pompierii au recunoscut că nu au mai avut de-a face cu o asemenea urgenţă. Timp de aproape jumătate de oră, trei persoane s-au chinuit să o scoată pe Rosie din maşina de spălat rufe. De asemenea, aceştia au atras atenţia asupra faptului că tânăra se putea electrocuta, aparatul fiind băgat în priză în tot acest timp.

“Am rămas cu multe vânătăi pe picioare și cred că mi-am rupt degetul mic, dar este în regulă. Mă dureau brațele din cauza faptului că mă ridicam și picioarele îmi erau încrucișate într-o poziție nefirească. Cu siguranță nu a fost unul dintre cele mai bune momente ale mele”, a mai povestit Rosie.

Cele două au postat întâmplarea pe TikTok, unde au adunat zeci de mii de vizualizări.

@lydiadunwellI LIVE WITH A CELEB😍 @_rosieclutter ##British ##alumni ##Uni ##Stuck ##Fail ##famous

♬ Graduation – benny blanco & Juice WRLD

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI