Cum a ajuns o casă fără canalizare să coste 135.000 de euro. Zona îi umflă prețul grav

Cum a ajuns o casă fără canalizare să coste 135.000 de euro. Zona îi umflă prețul grav
Cum a ajuns o casa fara canalizare sa coste 135000 de euro

Atunci când credeai că nimic nu te mai surprinde. Un bărbat din Cluj a reușit să șocheze piața imobiliarelor din România. Acesta a scos la vânzare o casă fără canalizare la prețul exorbitant de 135.000 de euro. Cum a fost posibil așa ceva. În ce zonă se află locuința.

Cum a ajuns o casă fără canalizare să coste 135.000 de euro

Anunțul zilei vine din Cluj, acolo unde un bărbat își vinde casa pentru prețul fabulos de 135.000 de euro, în condițiile în care locuința nu se află în cea mai bună formă. Motivul este foarte simplu: casa nu are canalizare, dar este conectată la o fosă septică. Locuința se află la 5 minute de orașul Huedin, mai exact 50 de kilometri în apropierea urbei Cluj-Napoca.

Deși suma este incredibilă iar locuința costă mai mult decât o casă din Liverpool, clujeanul speră să găsească un proprietar perfect pentru casa cu trei dormitoare, două băi, un living și o bucătărie pe care a scos-o pe piață. De asemenea, terenul pe care se află imobilul are 120 mp.

Conform statisticilor, o casă cu aceleași caracteristici în Liverpool, Marea Britanie, costă 60 de mii de lire sterline, echivalentul a 70.000 de euro. Dacă proprietarii ar decide să închirieze un asemenea spațiu, aceștia ar putea primi lejer 700 de euro pe lună.

Cum arată casa de 700.000 de euro din România

Locuința din apropierea de orașul Huedin nu este singurul imobil controversat din România, care este vândut la suprapreț. În Cluj-Napoca există o casă aflată în paragină, care se vinde la prețul unui palat pentru nu mai puțin de 700.000 de euro.

Anunțul a fost făcut de către o agenție de imobiliare din Cluj. Casa respectivă nu e în cea mai bună formă, are peste 70 de ani vechime, pereții stau să cadă, iar tencuiala nu mai există deja de zeci de ani.

De asemenea, curtea trebuie refăcută, iar ușile și ferestrele abia se mai țin în scheletul casei. În anunțul de vânzare este specificat faptul că aceasta dispune de 130 de metri pătrați și trei camere, dar și că necesită renovări: „Casa trebuie renovată complet”.

„Chiar dacă această casă pare nelocuibilă, facilitățile esențiale nu lipsesc. Casa are centrală termică, conductă de gaze naturale, electricitate, apă curentă și canalizare. Totuși, prețul la care este vândută este de-a dreptul exagerat.

Poziționarea foarte bună a proprietății o recomandă ca fiind o bună investiție, atât pentru construcția unui duplex, cât și pentru a unei case individuale. Casa este construită în calcan și se poate obține acordul vecinilor atât pentru renovare/extindere, cât și pentru o construcție nouă”, arată monitorulcj.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI