Cum a ajuns o casă în paragină să coste 700.000 de euro în România. Locația face toți banii

Cum a ajuns o casă în paragină să coste 700.000 de euro în România. Locația face toți banii
Casă în paragină vândută la 700.000 de euro

Toți localnicii au rămas muți de uimire când au văzut la ce preț se vinde o casă în paragină din zonă. Cum a ajuns ca aceasta să coste 700.000 de euro? Locația din România face toți banii.

Casă în paragină la preț de palat. Cum a ajuns să coste locuința 700.000 de euro?

O casă din Cluj-Napoca a ajuns să fie vândută cu 700.000 de euro. Majoritatea românilor care au aflat vestea au fost șocați că locuința care nu e deloc într-o stare bună este vândută la un preț uriaș.

Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că cel mai scump oraș de la noi este Cluj-Napoca, dar la un așa o sumă „umflată” nu se aștepta nimeni. Indiferent de vremuri, prețurile cresc în neștire în special în zona de imobiliare, iar criza sanitară nu pune nimic pe pauză, mai cu seamă cifrele din acest domeniu din zona în cauză.

O agenție imobiliară din Cluj are la vânzare o casă care ar trebui să fie reconstruită de la zero pentru a putea fi din nou locuită. Prețul acesteia este, însă, peste așteptările celor care iau contact cu site-urile de specialitate în căutarea unui cămin.

Casa aproape în paragină este veche de mai bine de 70 de ani și are prețul de nu mai puțin de 699.999 de euro – aproape 700.000 de euro pentru a cumpăra un dezastru. Pereții stau să cadă, tencuiala nu mai există deja de zeci de ani, curtea trebuie revizuită, iar ușile și ferestrele abia se mai țin în scheletul casei. În anuțul de vânzare este specificat faptul că aceasta dispune de 130 de metri pătrați și trei camere, dar și că necesită renovări: „Casa trebuie renovată complet”.

Ce o face atât de specială?

„Chiar dacă această casă pare nelocuibilă, facilitățile esențiale nu lipsesc. Casa are centrală termică, conductă de gaze naturale, electricitate, apă curentă și canalizare. Totuși, prețul la care este vândută este de-a dreptul exagerat.

Poziționarea foarte bună a proprietății o recomandă ca fiind o bună investiție, atât pentru construcția unui duplex, cât și pentru a unei case individuale. Casa este construită în calcan și se poate obține acordul vecinilor atât pentru renovare/extindere, cât și pentru o construcție nouă”, arată monitorulcj.ro

  • Detalii din anunț

„Trust Imobiliare va propune spre vanzare casa veche, pe strada Septimiu Albinii. Imobilul este situat aproape de sensul giratoriu de pe str. Titulescu. Terenul de care dispune imobilul este de 559mp. Casa trebuie renovată complet. Fiind suprafaţa terenului mare, exista posibilitate bună de investiţie. Pentru vizionări şi detalii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi” (Sursa: site-ul de imobiliare Storia.ro)

  • Prezentare generală:

Suprafata construita (m²): 130 m²
Suprafata utila (m²): 130
Numarul de camere: 3
Suprafata teren (m²): 559 m²
Stare: renovat
Compartimentare: decomandat
Anul constructiei: 1950
Numarul de bai: 1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI