Cum a ajuns mașina lui George Burcea înapoi la Andreea Bălan. ”Eu i-am făcut-o cadou”

Cum a ajuns mașina lui George Burcea înapoi la Andreea Bălan. ”Eu i-am făcut-o cadou”

Între Andreea Bălan și George Burceaa nu mai este cale de împăcare și este o chestiune de timp până ce divorțul se va încheia. Menționăm că actele au fost depuse, iar cântăreața așteaptă ca actorul să fie un tată exemplar pentru fetițele sale.

Cum a ajuns mașina lui George Burcea înapoi la Andreea Bălan. ”Eu i-am făcut-o cadou”

Deoarece la mijloc sunt doi minori, George Burcea și Andreea Bălan nu pot divorța la notar. Actele de divorț au fost deja depuse de mai bine de o lună și se așteaptă termenul oficial pentru prima înfățișare.

Andreea Bălaan a reușit să își găsească echilibrul după despărțire și să își îndrepte atenția către micuțele sale, Ella și Clara, iar de când stă acasă, aceasta este în permanență alături de fetele sale.

”Actele s-au depus de o lună, nu s-au depus zilele acestea, doar că judecătoriile nu au lucrat. Urmează să i se comunice lui și el să vină în întâmpinare și apoi să se dea un termen. Cel mai probabil, primul termen va fi la vară, deci o să dureze”, a precizat artista, în emisiunea Showbiz Report.

Artista nu a mai dorit să-și piardă bunurile pentru care a muncit ani de zile, astfel că înainte de a se căsători cu actorul au semnat un contract de separare a bunurilor. Așadar, după divorțul de Andreea Bălan, George Burcea nu va rămâne cu nimic din averea mamei fiicelor sale.

Fanii Andreei Bălan, în lacrimi. Cea mai mare dramă din viața cântăreței

Își dorește ca tatăl să se implice în creșterea copiilor

”În presă a apărut că eu vreau să mă răzbun, să îi iau și vila și mașina. Nu există așa ceva, sunt invenții. Pentru că noi de la început am semnat un contract de separare de bunuri și fiecare pleacă cu ceea ce a venit. Și evident că mașina și casa erau de înainte de relație, deci nu am ce să îi iau. Mi-a înapoiat și mașina, atunci când a rămas fără carnet,  pe care i-am făcut-o cadou”, a precizat Andreea Bălan în direct la Antena Stars.

Deși nu mai sunt împreună, Andreea Bălan își dorește ca George Burcea să se implice în creșterea fiicelor, pe nume Ella și Clara. Cât privește custodia, artista nu este încă decisă dacă va cere custodie exclusivă, astfel că totul va depinde de comportamentul fostului ei soț.

”Important pentru mine este să fie fericit și mulțumit și să fie un tată responsabil. Îmi doresc să câștige mai bine pentru a-și putea îndeplini îndatoririle de tată. Cât despre custodie, rămâne de discutat. Eu îmi doresc să se implice, dar depinde foarte mult de comportamentul lui. În ultimele luni mi-a arătat că este cam recalcitrant, îmi doresc un părinte model pentru fetele mele și să fie alături de ele, să le iubească. El trebuie să fie prezent, eu îmi doresc să facă parte din viața lor, pentru că au nevoie de figura paternă”, a încheiat Andreea declarațiile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI