Cum a ajuns, de fapt, Alex Bodi în arest. Cine l-a ‘turnat’ pe fostul Biancăi Drăgușanu

Cum a ajuns, de fapt, Alex Bodi în arest. Cine l-a ‘turnat’ pe fostul Biancăi Drăgușanu
Cine l-a turnat pe Alex Bodi?

Alex Bodi se află încă în arest și sub vizorul aspru al oamenilor legii care încearcă să deslușească întregul caz. Mulți se întreabă cum a reușit fostul soț al Biancăi Drăgușanu să fie prins? Cine l-ar fi turnat pe celebrul afacerist?

Cine l-a „turnat” pe Alex Bodi?

Situația în care se află Alex Bodi acum nu este una deloc favorabilă afaceristului atât din punct de vedere al imaginii, cât și din prisma afaceriștilor care se vor mai perinda pe lângă el  după cele petrecute. O nouă ipoteză explozivă își face loc în cazul care a dat lumea mondenă peste cap. Conform unui personaj extrem de cunoscut din Dej, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi fost turnat la DIICOT de membrii unei rețele de proxeneți locali. Aceasta ipoteză e susținută de Victor Underground Security, proprietar al unui club de MMA și fost luptător în Legiunea Străină. Victor susține că Bodi ar fi ajuns pe mâna autorităților după ce câțiva membrii din cadrul unei rețele de proxeneți din Dej ar fi deschis gura după ce a fost destructurată de DIICOT în urmă cu câteva luni.

”Cum a ajuns Bodi de la București, la pușcărie? Din cauza sifoanelor. Acum 4 luni, s-au făcut niște arestări la mine în oraș (Dej, n.r.), niște băieți care au fost arestați cu prostituție. Unul dintre ei a apărut și în știrile care au apărut acum, cu Bodi, când a fost arestat, se numește Sharpele. A cumpărat de la Bodi ăsta un Rolls Royce, plătea credit vreo 4.000 de euro pe lună, omul… Și n-avea carte de muncă, n-avea o societate, nimic… Bine, el își face treaba de vreo 15 ani acolo, la noi în zonă, dar a fost protejat de poliție. Omul, cum și-a customizat mașina, Sharpele ăsta, și-a pus pe capotă piele de-aia de șarpe, acolo de unde ieșea semnul de la Rolls Royce și-a pus o viperă, pe scaune vipere… în interior și-a customizat mașina…”
Victor B alias Victor Underground Security

Cine l-a turnat pe Alex Bodi?
Cine l-a turnat pe Alex Bodi?

Bărbatul a povestit totul într-un live

Fostul luptător a fost extrem de trasparent și asumat cu ipoteza lui, așa că a povestit totul într-un live de pe canalul său de YouTube, unde a oferittoate detaliile știute de el despre acest dosar.

Cum a ajuns Bodi de la București, la pușcărie? Din cauza sifoanelor. Acum 4 luni, s-au făcut niște arestări la mine în oraș (Dej, n.r.), niște băieți care au fost arestați cu prostituție. Unul dintre ei a apărut și în știrile care au apărut acum, cu Bodi, când a fost arestat, se numește Sharpele. A cumpărat de la Bodi ăsta un Rolls Royce, plătea credit vreo 4.000 de euro pe lună, omul… Și n-avea carte de muncă, n-avea o societate, nimic… Bine, el își face treaba de vreo 15 ani acolo, la noi în zonă, dar a fost protejat de poliție. Omul, cum și-a customizat mașina, Sharpele ăsta, și-a pus pe capotă piele de-aia de șarpe, acolo de unde ieșea semnul de la Rolls Royce și-a pus o viperă, pe scaune vipere… în interior și-a customizat mașina…”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI