Alex Bodi, cerere surpriză din arest. I-a uimit pe toți după această decizie

Alex Bodi, cerere surpriză din arest. I-a uimit pe toți după această decizie
Alex Bodi vine cu o cerere surpriză din arest

Alex Bodi vine cu o cerere aparte din spatele gratiilor. Ce a vrut afaceristul și cum a reușit să-i uimească pe toți cu această solicitare. Care mai este acum situația fostului partener al Biancăi Drăgușanu și ce riscă acum?

Alex Bodi șochează cu cererea sa din arest

Noi detalii despre situația fostului partener al Biancăi Drăgușanu. Alex Bodi a făcut o mișcare aparte din spatele gratiilor. Amintim că acestuia i se aduc acuzații grave precum: proxenetism, șantaj și aderarea la u grup infracțional organizat. În cursul zilei de luni, fostul soț al prezentatoarei de televiziune care se află acum în arest preventiv preț de 30 de zile va ajunge în fața judecătorilor. Bărbatul nu a avut nicio solicitare pentru eliberarea din arest până acum, dar pe data de 16 noiembrie a cerut „contestarea măsurii asigurătorii”, în conformitate 250 NCPP.

Articolul aferent se referă la ‘restituirea bunurilor și restabilirea situației anterioare săvârșirii infracțiunii’ și arată că ‘suspectul ori inculpatul sau orice altă persoană interesată poate face contestație, în termen de 3 zile de la data comunicării ordonanței de luare a măsurii sau de la data aducerii la îndeplinire a acesteia’. Cererea a fost făcută la Tribunalul Dolj, conform wowbiz.ro, loc unde Bodi este reținut. Anchetatorii au indicat până în acest moment faptul că sumele investite în afacerile imobiliare sau obiectele de lux deținute de inculpat sunt provenite din activități infracționale, iar în acest caz obiectele ar putea fi puse sub sechestru asigurator. Există un risc imens ca Bodi să rămână fără o parte din avere, dar anchetatorii nu au anunțat nimic oficial din acest punct de vedere.

Alex Bodi revine în atenția tuturor cu o cerere-surpriză din spatele gratiilor
Alex Bodi revine în atenția tuturor cu o cerere-surpriză din spatele gratiilor

Detalii

„În cele mai multe cazuri, victimele au fost ţinute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituţia, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locaţii închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza oraşelor Berlin, Bonn, Stuttgart şi Frankfurt (Germania), dar şi pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveţia, Austria). Unele dintre victime au fost vândute altor traficanţi în scopul exploatării, persoanele care le-au preluat primind şi informaţii în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informaţii despre familie, toate acestea în scopul de a fi şantajată pentru a fi exploatată şi controlată cu mai multă uşurinţă”
Comunicat

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI